Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Be Massive Camp Pre-party @ VINYL & WOOD

Fellépők
Dátum 2018-03-27
Helyszín VINYL & WOOD
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, Tech-funk, Tech-house
Be Massive Camp Pre-partyGondoltuk a tábor előtt csinálunk még egy ilyen közösségi mókát!VINYL & WOOD
Az esemény résztvevői:
Eddig még egy vendég sem igazolt vissza

Be Massive Camp Pre-party @ VINYL & WOOD

Gondoltuk a tábor előtt csinálunk még egy ilyen közösségi mókát!

Akinek van kérdése a táborról át tudjuk majd beszélni, lehet majd jegyet kapni, zenét hallgatni, iszogatni!

A lényeg, hogy legyünk együtt!

Zenei felelősök:

Mira Joo

TheLucky23

Avika

Push'n'Ball

Metha

www.facebook.com/events/1610402052382141/

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2018-02-17] CM Pre-Party w/ Subb-an
  @ VINYL & WOOD

  Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a VINYL & WOOD életében. Büszkén jelentjük, hogy február 17-én nem más, mint Subb-an fog pörgetni Wesselényi utcai kirakatunkban!! :) Apropója az aznap este a Corvin Club-ban tartott Contra Mundum presents Subb-An & Andy Catana event, mielőtt hivatalosan is megindítjuk az alapozást nálunk. Ha szereted a minőségi zenét és a jó társaságot, vagy csak egyszerűen jönni akarsz, várunk szeretettel!!
 • [2018-02-16] Bedroom x RTS.FM ● Fine Selection#27
  @ VINYL & WOOD

  Bedroom x RTS.FM ● Fine Selection#27 ● Vinyl&Wood
 • [2018-01-19] Fine Selection#26 ● Chris Stussy
  @ VINYL & WOOD

  Bedroom ● Fine Selection#26 ● Chris Stussy ● Vinyl&Wood
 • [2017-11-18] Bedroom x RTS.FM ● Fine Selection#24 ● Lee Burton
  @ VINYL & WOOD

  Egy remek októberi szezonnyitó után, november derekán visszatérünk a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland kirakatába. A Fine Selection történetében első alkalommal üdvözölhetünk egy külföldi vendéget is Lee Burton személyében.
 • [2017-10-14] Bedroom ● Fine Selection#23
  @ VINYL & WOOD

  Egy fantasztikus nyári szezon után visszatérünk őszi/téli rezidenciánkba, a VII. kerület kis ékszerdobozába, a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderlandbe. Bár az A38 Hajót nehéz lesz űberelnünk, de aki már januárban is velünk volt a "Fine Selection" hajnalán, az tudja, hogy ezek a kirakati bólogatások is mindig emlékezetesek (pálinkamentesek). Erre az alkalomra egy egészen szép létszámú és remek ízlésű társaságot válogattunk össze, szóval jó zenékben nem lesz hiány. A StreamOn jóvoltából természetesen, most is követhető lesz az esemény és a délutáni szeánszot ezúttal megfejeljük egy esti bulival is a Secret Roomban.
 • [2017-09-16] Instore Session w/ Molly
  @ VINYL & WOOD

  Szeptember 16-án a Corvin Club-ban tartott ★ MOVE x Vinyl & Wood w/ Molly ★ előtt Instore Session-t szervezünk, ahol nagy örömünkre Molly fogja szállítani a a jobbnál jobb house/ techno zenéket este a kirakatban.
 • [2017-07-22] Into The Episode by Move x Vinyl & Wood Session w/ Topper & Pola
  @ VINYL & WOOD

  FIGYELEM! Újra egy komoly melegítés nálunk a kirakatban! Apropója, hogy az Into the Episode július 22-én ezúttal Magyarországra költözik, és a Corvin Club-ban tartanak egy kifinomult zenei utazást a Move-val szervezett közös partyjukon.
 • [2017-06-02] Lost Minute x Room 15 Instore Session w/ Ada Kaleh
  @ VINYL & WOOD

  Csak a szokásos... Melegítsünk együtt egy kiemelten várt egyemény előtt nálunk a VINYL-ben, ahol a Lost Minute és a Room 15 képviselete mellett Ada Kaleh România is pörget nálunk a LÄRM előtt.
 • [2017-04-15] Daidai meets Vinyl & Wood - Aether PreParty
  @ VINYL & WOOD

  Április 15-én éjjel az AETHER Club házigaztdái a DAIDAI-os srácok lesznek, akik az esti party előtt tolnak egy kirakat session-t nálunk. Az esemény LIVE követhető lesz a DAIDAI hivatalos facebook oldán. A jó zene és hangulat garantált, csatlakozz!
 • [2017-04-08] Bedroom ● Fine Selection#4 ●
  @ VINYL & WOOD

  Az utóbbi három hónapban nagyon a szívünkhöz nőtt a VII. kerület kis ékszerdoboza, a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland, ezért a tavaszi-nyári szezonban még egy utolsó alkalomra visszatérünk, hogy megrakjuk a kirakatot. Eső alkalommal pakol majd nálunk a TELEPi el presidente aka Constant és rég nem látott Mark'Off barátunk is haza tolja a svájci biciklit. A bedroom házigazdák mellett két kirakati visszatérőt üdvözölhetünk majd Robert Dobak és Staffonly személyében. Mivel minden alkalommal kiül barátaink arcára a kora esti szeánsz folytatásának hiánya, ez alkalommal erről is gondoskodtunk és a Művelődési Szint (Müszi)ben folytatjuk az estét: Bedroom ● Weird is good ● Müszi
 • [2017-01-27] Bedroom ● Fine Selection
  @ VINYL & WOOD

  Az év első bedroom bulija a megszokottnál most kicsit családiasabb lesz. Egy iszogatós, beszélgetős szeánsz, jó zenével a háttérben vagyis inkább a kirakatban, a VII. kerület kis ékszerdobozában a Viny&Woodban. Kora délutántól késő estig szólnak majd a friss house és techno csemegék pár régi és új kedvencünktől, akik először zenélnek majd nálunk. A StreamOn jóvoltából, pedig Live streamen is követhettek minket. Mivel a buli nem nyúlik bele az éjszakába, a folytatást a TELEPen tálaljuk a Deepin' Sessionnel kooperálva.
 • [2017-01-13] Lost Minute vs Room 15 Instore Session
  @ VINYL & WOOD

  Január 13-án pénteken egy számunkra nagy jelentőséggel bíró esemény előestje kerül megrendezésre nálunk. A Room 15 és a Lost Minute első közös produkciójának előkészítése este 7-től 10-ig a házigazdák prezentálásában fog lezajlani. Reméljük az éjszaka nagyra becsült vendége Cristi Cons is nálunk dobja majd be az első sörét. Live stream is lesz a tölünk már megszokott módon a StreamOn jóvoltából.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó