Pulzar

Partyajánló

Lost Minute vs Room 15 Instore Session @ VINYL & WOOD

Fellépők
Dátum 2017. január 13.
Helyszín VINYL & WOOD
Stílus House
Lost Minute vs Room 15 Instore SessionJanuár 13-án pénteken egy számunkra nagy jelentőséggel bíró esemény előestje kerül megrendezésre nálunk. A Room 15 és a Lost Minute első közös produkciójának előkészítése este 7-től 10-ig a házigazdák prezentálásában fog lezajlani. Reméljük az éjszaka nagyra becsült vendége Cristi Cons is nálunk dobja majd be az első sörét. Live stream is lesz a tölünk már megszokott módon a StreamOn jóvoltából.VINYL & WOOD

Lost Minute vs Room 15 Instore Session @ VINYL & WOOD

Január 13-án pénteken egy számunkra nagy jelentőséggel bíró esemény előestje kerül megrendezésre nálunk. A Room 15 és a Lost Minute első közös produkciójának előkészítése este 7-től 10-ig a házigazdák prezentálásában fog lezajlani. Reméljük az éjszaka nagyra becsült vendége Cristi Cons is nálunk dobja majd be az első sörét. Live stream is lesz a tölünk már megszokott módon a StreamOn jóvoltából.

▩ DJ Naga B2B Peter Bernath

▩ Flixon b2b Martin 'M

Péntek 13. sok kalandot tartogat, szóval semmi okod otthon maradni! A szeánsz után közösen tervezzük a továbbmenetelt a LÄRM-ba. Tarts velünk!

www.facebook.com/​events/​363092077398209/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2018-10-27] Be Massive Label Showcase
   

  Folytatódik a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland Be Massive Label Showcase!
 • [2018-09-23] V&W - 2nd Birthday Gathering (RTS.FM)
   

  2 éve már, hogy megnyitottuk rendhagyó kávézónkat a Wesselényi utcában, így úgy gondoltuk, érdemes lenne ezt méltóképpen megünnepelni.
 • [2018-05-20] RTS.FM Budapest w/ Macarie
   

  We are happy to announce our next guest, Macarie from Avi, Romania. Tune in!
 • [2018-05-12] V&W x BURN Instore Session w/ ABC
   

  Kis kihagyás után újra folytatjuk Instore Session sorozatunk, ezúttal az aradi ABC Events oszlopos tagjai érkeznek hozzánk Romániából. Minőségi zeneiség várható tehát újra kirakatunkban, várunk minden fülelni vágyót sok szeretettel!
 • [2018-04-28] Bedroom ● Fine Selection#29
   

  Az eddigi legjobb téli/tavaszi szezonunk lassan a végéhez közeleg, ezért a nyári szezon előtt még pörgetünk egy utolsót a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland kirakatában, díszes társaságban!
 • [2018-03-27] Be Massive Camp Pre-party
  @ VINYL & WOOD

  Gondoltuk a tábor előtt csinálunk még egy ilyen közösségi mókát!
 • [2018-02-17] CM Pre-Party w/ Subb-an
  @ VINYL & WOOD

  Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a VINYL & WOOD életében. Büszkén jelentjük, hogy február 17-én nem más, mint Subb-an fog pörgetni Wesselényi utcai kirakatunkban!! :) Apropója az aznap este a Corvin Club-ban tartott Contra Mundum presents Subb-An & Andy Catana event, mielőtt hivatalosan is megindítjuk az alapozást nálunk. Ha szereted a minőségi zenét és a jó társaságot, vagy csak egyszerűen jönni akarsz, várunk szeretettel!!
 • [2018-02-16] Bedroom x RTS.FM ● Fine Selection#27
  @ VINYL & WOOD

  Bedroom x RTS.FM ● Fine Selection#27 ● Vinyl&Wood
 • [2018-01-19] Fine Selection#26 ● Chris Stussy
  @ VINYL & WOOD

  Bedroom ● Fine Selection#26 ● Chris Stussy ● Vinyl&Wood
 • [2017-11-18] Bedroom x RTS.FM ● Fine Selection#24 ● Lee Burton
  @ VINYL & WOOD

  Egy remek októberi szezonnyitó után, november derekán visszatérünk a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland kirakatába. A Fine Selection történetében első alkalommal üdvözölhetünk egy külföldi vendéget is Lee Burton személyében.
 • [2017-10-14] Bedroom ● Fine Selection#23
  @ VINYL & WOOD

  Egy fantasztikus nyári szezon után visszatérünk őszi/téli rezidenciánkba, a VII. kerület kis ékszerdobozába, a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderlandbe. Bár az A38 Hajót nehéz lesz űberelnünk, de aki már januárban is velünk volt a "Fine Selection" hajnalán, az tudja, hogy ezek a kirakati bólogatások is mindig emlékezetesek (pálinkamentesek). Erre az alkalomra egy egészen szép létszámú és remek ízlésű társaságot válogattunk össze, szóval jó zenékben nem lesz hiány. A StreamOn jóvoltából természetesen, most is követhető lesz az esemény és a délutáni szeánszot ezúttal megfejeljük egy esti bulival is a Secret Roomban.
 • [2017-09-16] Instore Session w/ Molly
  @ VINYL & WOOD

  Szeptember 16-án a Corvin Club-ban tartott ★ MOVE x Vinyl & Wood w/ Molly ★ előtt Instore Session-t szervezünk, ahol nagy örömünkre Molly fogja szállítani a a jobbnál jobb house/ techno zenéket este a kirakatban.
 • [2017-07-22] Into The Episode by Move x Vinyl & Wood Session w/ Topper & Pola
  @ VINYL & WOOD

  FIGYELEM! Újra egy komoly melegítés nálunk a kirakatban! Apropója, hogy az Into the Episode július 22-én ezúttal Magyarországra költözik, és a Corvin Club-ban tartanak egy kifinomult zenei utazást a Move-val szervezett közös partyjukon.
 • [2017-06-02] Lost Minute x Room 15 Instore Session w/ Ada Kaleh
  @ VINYL & WOOD

  Csak a szokásos... Melegítsünk együtt egy kiemelten várt egyemény előtt nálunk a VINYL-ben, ahol a Lost Minute és a Room 15 képviselete mellett Ada Kaleh România is pörget nálunk a LÄRM előtt.
 • [2017-04-15] Daidai meets Vinyl & Wood - Aether PreParty
  @ VINYL & WOOD

  Április 15-én éjjel az AETHER Club házigaztdái a DAIDAI-os srácok lesznek, akik az esti party előtt tolnak egy kirakat session-t nálunk. Az esemény LIVE követhető lesz a DAIDAI hivatalos facebook oldán. A jó zene és hangulat garantált, csatlakozz!
 • [2017-04-08] Bedroom ● Fine Selection#4 ●
  @ VINYL & WOOD

  Az utóbbi három hónapban nagyon a szívünkhöz nőtt a VII. kerület kis ékszerdoboza, a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland, ezért a tavaszi-nyári szezonban még egy utolsó alkalomra visszatérünk, hogy megrakjuk a kirakatot. Eső alkalommal pakol majd nálunk a TELEPi el presidente aka Constant és rég nem látott Mark'Off barátunk is haza tolja a svájci biciklit. A bedroom házigazdák mellett két kirakati visszatérőt üdvözölhetünk majd Robert Dobak és Staffonly személyében. Mivel minden alkalommal kiül barátaink arcára a kora esti szeánsz folytatásának hiánya, ez alkalommal erről is gondoskodtunk és a Művelődési Szint (Müszi)ben folytatjuk az estét: Bedroom ● Weird is good ● Müszi
 • [2017-01-27] Bedroom ● Fine Selection
  @ VINYL & WOOD

  Az év első bedroom bulija a megszokottnál most kicsit családiasabb lesz. Egy iszogatós, beszélgetős szeánsz, jó zenével a háttérben vagyis inkább a kirakatban, a VII. kerület kis ékszerdobozában a Viny&Woodban. Kora délutántól késő estig szólnak majd a friss house és techno csemegék pár régi és új kedvencünktől, akik először zenélnek majd nálunk. A StreamOn jóvoltából, pedig Live streamen is követhettek minket. Mivel a buli nem nyúlik bele az éjszakába, a folytatást a TELEPen tálaljuk a Deepin' Sessionnel kooperálva.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó