Pulzar

Partyajánló

We Are Cre8tion w/ Raul Rodriguez @ AETHER

Fellépők
Dátum 2018. február 16.
Helyszín AETHER
Stílus House
We Are Cre8tion w/ Raul RodriguezEzen a számunkra kiemelt fontosságú We Are Cre8tion hétvégén a planéta legszuperebb beach klubjának tartott, világhíres ibizai Ushuaïa Ibiza Beach Hotel (Official) házigazdáját, a barcelonai születésű Raul Rodriguezt látjuk vendégül.AETHER

We Are Cre8tion w/ Raul Rodriguez @ AETHER

Ezen a számunkra kiemelt fontosságú We Are Cre8tion hétvégén a planéta legszuperebb beach klubjának tartott, világhíres ibizai Ushuaïa Ibiza Beach Hotel (Official) házigazdáját, a barcelonai születésű Raul Rodriguezt látjuk vendégül.

RODRIGUEZ megfordult Európa legjobb klubjaiban, hírnevét azonban egyértelműen az USHUAIAban alapozta meg és építi évről évre, ahol a 2008as nyitás óta rezidens.

Stílusa eklektikus, innovatív, merész, avantgárd és varászlatos - akárcsak maga IBIZA.

Szimpatikus és energikus személyiségének is köszönhetően nem ‘csak’ rezidens dj-ként, de menedzserként is szerepel az USHUAIA csapatában: rábízták az elképesztően sikeres UNITED ANTS bulik fellépőinek bookingját, továbbá szerzői albumot is készít IBIZA legdögösebb és legelőkelőbb party-helyszínének.

RAUL RODRIGUEZ neves világsztárok, például Reboot, LOCO DICE, Andrea Oliva "Official", és Luciano (Official Page) társaságában zenél rendszeresen a patinás ibizai beach clubban, ahol kétségkívül mindenki számára presztízs jelen lenni.

Húzós ütemek, érzéki vokálok, erőteljes, mégis finom szettek jellemzik emberünket, akivel ezen az estén a WE ARE CRE8TION underground techno sorozatát építő Chriss Ronson és a közkedvelt Truesounds-os Peter Makto lép pultba.

Ebből a buliból senki sem fog korán haza menni! ;)

Line Up:

RAUL RODRIGUEZ

Chriss Ronson

Peter Makto

Ticket

23:00 - 00:30 2000HUF

00:30 - 06:00 2500HUF

Start 23:00 / End: 06:00

www.facebook.com/​events/​137390393598931/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó