Pulzar

Partyajánló

Bezometer invites WetYourSelf w/ Lamine @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2018. február 10.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Techno
Bezometer invites WetYourSelf w/ LamineNem bírunk tétlenül ülni márciusig, így arra jutottunk, hogy a fabriclondon-ban rezidens Lamine-el karöltve jövő szombaton beindítjuk a Bezometer 2018-as szezonját.Corvin Club

Bezometer invites WetYourSelf w/ Lamine @ Corvin Club

Nem bírunk tétlenül ülni márciusig, így arra jutottunk, hogy a fabriclondon-ban rezidens Lamine-el karöltve jövő szombaton beindítjuk a Bezometer 2018-as szezonját.

Vendégünk már kamaszkorát is az underground elektronikus zene tanulmányozásának szentelte Párizsban. A szenvedélyes kutatás során először megmozgatta a szülőváros összes sötét táncterét, majd hozzálátott saját szerzeményei megírásához, melyek olyan kiadóknál landoltak, mint a német Musikpropaganda Label & Booking vagy a londoni Entail Records.

2009-ben áthelyezte székhelyét Londonba, ahol tovább mélyítve tudását, szenvedélyesen oktat neves klubok és elhagyatott raktárépületek közönsége előtt egyaránt, olyan művészek mellett, mint Kate Simko, Marc Houle, Speedy J, Barac, Arapu, Saytek, Dasha Rush, Tale of Us, Pan Pot, Jan Blomqvist, Anja Schneider, Nick Curly vagy éppen Extrawelt.

Jelenleg a WetYourSelf klubest egyik házigazdájaként áll a legendás fabriclondon pultja mögé, miközben járja Európa fesztiváljait és tiszteletét teszi olyan ikonikus klubokban, mint a berlini Club der Visionaere vagy éppen a Chalet.

Tapasztalatait egy három órás utazásban osztja meg velünk jövő hétvégén a Corvin Room falai között, az év első bezóskodásán.

★ LINE UP ★ CORVIN ROOM ★

Lamine (UK) [ WetYourSelf Fabric London ]

Bolla

Octile

Calvo

Groom

Technicolour & Mistik [ Heyday ]

★ TICKETS ★

Early Bird - 1500 HUF

Presale - 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​199691424103887/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó