Pulzar

Partyajánló

Stay Hydrated w/adambence @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2018. január 13.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Techno
Stay Hydrated w/adambenceA STAY HYDRATED egy új, friss, kíméletlen tech-house buli. Csapatunk alaptagjai, BAMBOLEO és VIMAR, a dinamikus és igényes ibizai tech-house önjelölt nagykövetei hazánkban. Az SH team elsődleges missziója, hogy Magyarországon, minél többen megismerjék és megszeressék ezt a stílust.Corvin Club

Stay Hydrated w/adambence @ Corvin Club

A STAY HYDRATED egy új, friss, kíméletlen tech-house buli. Csapatunk alaptagjai, BAMBOLEO és VIMAR, a dinamikus és igényes ibizai tech-house önjelölt nagykövetei hazánkban. Az SH team elsődleges missziója, hogy Magyarországon, minél többen megismerjék és megszeressék ezt a stílust.

Mint, ahogy a nevünk is utal rá, bulijainkon tanácsos sokat hidratálni, mert zenénk kizárólag könyörtelen, száraz, menetelős ütemekből áll.

Sorozatunk első buliján, a már mindenki számára jól ismert Corvin Bár-ban találkozhatunk, ahol barátunk, olivercsiz csatlakozik hozzánk a Daylite Teamből.

Special guestként ADAMBENCE fogja nektek pakolni a sivatagi ütemeket.

ADAMBENCE a világ legnagyobb DJ versenyének a BURN Residency hazai képviselője, aki idén nyáron Ibizán olyan legendákkal dolgozhatott együtt, mint Carl Cox, Luciano, Pete-Tong, vagy a verseny fő mentora Philipp Straub.

Ő lehetett a második olyan magyarországi DJ, akinek élőben közvetíttte settjét a szcéna legmeghatározóbb digitális felülete a BE-AT.TV, majd szerepelt az Ibiza Sonica Rádióban is.

Lineup:

ADAMBENCE

bamboleo /STAY HYDRATED/

vimar /STAY HYDRATED/

olivercsiz /DAYLITE GARDEN/

Be:

23:00-02:00 1500HUF

02:00-END 2000HUF

Ne felejtsetek el hidratálni

www.facebook.com/​events/​241214666414509/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó