Pulzar

Partyajánló

Shapeshift Opening w/ Ben Rau (GER) @ Under Budapest

Fellépők
Dátum 2017. július 14.
Helyszín Under Budapest
Stílus House, Techno
Shapeshift Opening w/ Ben Rau (GER)Július 14-én Ben Rau, a berlini house és techno dj/producer jön hozzánk először Magyarországra, az Under Budapest-be a Shapeshift nyitóbulira. Ben Bournemouth-ba ment tanulni a ’90-es évek végén, és ahogy az lenni szokott, egyből beleszeretett a brit tempóba és az akkori techno szcénába.Under Budapest

Shapeshift Opening w/ Ben Rau (GER) @ Under Budapest

Július 14-én Ben Rau, a berlini house és techno dj/producer jön hozzánk először Magyarországra, az Under Budapest-be a Shapeshift nyitóbulira. Ben Bournemouth-ba ment tanulni a ’90-es évek végén, és ahogy az lenni szokott, egyből beleszeretett a brit tempóba és az akkori techno szcénába.

Később Londonba költözött, ahol elhatározta, hogy életét a zenének áldozza, és megismerte Enzo Siragusa-t, a Fuse későbbi alapítóját. Ahogy telt az idő és beindult a Fuse sorozat Ben a Fuse London és a Fuse Ibiza Residency rezidense lett, és olyan neves klubokban lépett fel, mint a Sankeys vagy az Amnesia Ibiza. 2012-ben hazaköltözött Berlinbe, ahol új stúdiójában rengeteg analóg cuccot gyűjtött össze és tovább csiszolta mély, hipnotikus groove-okkal teli, pszichedelikus és acides elemeket is ötvöző hangzását. A studióban töltott időnek meg is lett az eredménye: több lemeze is jelent meg a Fuse Records, a Save You Records és a Luna Records gondozásában. Tavaly saját kiadóját is elindította Inkal Music néven, és még idén is több új megjelenésre számíthatunk.

A magyar hátszelet a Contra Mundum és a Budapest in the dark rezidense David Mole, illetve a B My Lake és a Balaton Sound aftereiről, a Lake Offról és a Sound Offról jól ismert Technicolour fogja biztosítani. A reggeli torna vezényléséért M_fourk és MISTIK felel.

Öveket becsatolni, lakáskulcsokat nem otthon felejteni ;)

LIMITÁLT 200 FÉRŐHELY!

≈LINEUP≈

Ben Rau (2 hours long, Fuse Records, GER)

David Mole

Technicolour

M_fourk b2b Mistik

≈TICKETS≈

Only at the gates//csak a helyszínen!

Éjfélig//until midnight 1500 Ft

Éjfél után//after midnight 2000 Ft

www.facebook.com/​events/​1330631416983921/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó