Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Uprising Beats pres. Dark Risin' - The dark DnB night @ Under Budapest

Fellépők
Dátum 2017-08-25
Helyszín Under Budapest
Stílus Drum and Bass
Uprising Beats pres. Dark Risin' - The dark DnB nightValami új a horizonton, pontosabban a horizont alatt...az Uprising Beats csapata kaput nyit az elektronikus zenei pokolba és sötétebbnél sötétebb törtütemeket szabadít ki a leméreszkedők számára. A kegyetlen ütemeket a hazai undergrund világ megkerülhetetlen fenegyerekei fogják rázúdítani a mélybe szállókra.Under Budapest
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Uprising Beats pres. Dark Risin' - The dark DnB night @ Under Budapest

Valami új a horizonton, pontosabban a horizont alatt...az Uprising Beats csapata kaput nyit az elektronikus zenei pokolba és sötétebbnél sötétebb törtütemeket szabadít ki a leméreszkedők számára. A kegyetlen ütemeket a hazai undergrund világ megkerülhetetlen fenegyerekei fogják rázúdítani a mélybe szállókra.

Vendégül látjuk a magyar dark DnB ikonikus alakját, a Black Hoe Recordings főnököt, Migu-t, a kemény ütemek ifjú titánját, a NonStop Drum&Bass Crew oszlopos tagját Hated-et és az uránvárosi / Uranvaros United / gyártelepek indusztriális zaján nevelkedet mészárost, Youry aka I.Gore-t. Természetesen az est házigazdái, a két elvetemült komplett őrölt The PSB is felperzseli a táncparkettet! Az audiovizuális kecskeáldozásnak egy igazi dögös underground hely, az Under Budapest fog otthont adni.

LineUp:
Migu (Black Hoe)
Hated (Braincrack Bross, Green Rangerz, NonStop Crew)
Youry aka I.Gore (Uránváros United)

The PSB aka Mr. Mouse and Oliver Trigger (Uprising Beats)


Kezdés Start: 23:00
Belépés Entry: 500 Huf

www.facebook.com/events/1907807432826194/

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2017-09-08] Techno Season Opening
  @ Under Budapest

  Közeleg a tél, ezért összefogtunk a Soundline Projekt és a Dirtybass csapatával, hogy megnyissuk az új szezont!
 • [2017-08-12] Heyday - 04
   

  Ha meguntátok már a tűző napon való táncolgatást, a hűvös falak közt is várunk titeket! Koptassuk a cipőnk talpát egy kis földalatti nappali technozással az Under Budapestben.
 • [2017-08-12] Nightshift_UnderB
  @ Under Budapest

  Augusztusban ismét Nightshift! A helyszín viszont nem a megszokott!
 • [2017-08-11] UC presents: Splash Heads SRB
  @ Under Budapest

  Hosszú évek után, újra drum and bass buli az Underground Culture palettáján! Olyan nevek zenéltek már nálunk, mint a Katharsys, a Gancher & Ruin, Freqax, Khaoz Engine és még sokan mások.
 • [2017-07-29] ★ The Dubstep Story / Summer Drops ★
  @ Under Budapest

  Nem hagyunk nyugodni Titeket nyáron sem! Miközben az őszi visszatérésre készülünk, ellenállhatatlan késztetést éreztünk egy igazi crew buli összepattintására, melyen az igazi fantasztikus négyes kerül a központba. Mindannyiunk szuperhősei a legelképesztőbb ütemekkel fűtenek alánk ebben a már így is leterhelő forróságban, ám az igazi basszus arcok velünk lesznek!
 • [2017-07-21] UC presents: Techno Under Budapest
  @ Under Budapest

  Részt vettünk már Remember és SoundLine bulin is, most eljött az ideje, hogy egy teljesen különálló techno estét hozzunk létre. Megcéloztuk a város egyik legújabb underground helyszínét és meghívtuk kedvenc előadóinkat, a feledhetetlen bulihoz már csak ti kelletek! Hűvös helységekkel, kényelmes kanapékkal és korrekt italárakkal várunk mindenkit Budapest alatt!
 • [2017-07-14] Shapeshift Opening w/ Ben Rau (GER)
  @ Under Budapest

  Július 14-én Ben Rau, a berlini house és techno dj/producer jön hozzánk először Magyarországra, az Under Budapest-be a Shapeshift nyitóbulira. Ben Bournemouth-ba ment tanulni a ’90-es évek végén, és ahogy az lenni szokott, egyből beleszeretett a brit tempóba és az akkori techno szcénába.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó