Pulzar

Partyajánló

Uprising Beats pres. Dark Risin' - The dark DnB night @ Under Budapest

Fellépők
Dátum 2017. augusztus 25.
Helyszín Under Budapest
Stílus Drum and Bass
Uprising Beats pres. Dark Risin' - The dark DnB nightValami új a horizonton, pontosabban a horizont alatt...az Uprising Beats csapata kaput nyit az elektronikus zenei pokolba és sötétebbnél sötétebb törtütemeket szabadít ki a leméreszkedők számára. A kegyetlen ütemeket a hazai undergrund világ megkerülhetetlen fenegyerekei fogják rázúdítani a mélybe szállókra.Under Budapest

Uprising Beats pres. Dark Risin' - The dark DnB night @ Under Budapest

Valami új a horizonton, pontosabban a horizont alatt...az Uprising Beats csapata kaput nyit az elektronikus zenei pokolba és sötétebbnél sötétebb törtütemeket szabadít ki a leméreszkedők számára. A kegyetlen ütemeket a hazai undergrund világ megkerülhetetlen fenegyerekei fogják rázúdítani a mélybe szállókra.

Vendégül látjuk a magyar dark DnB ikonikus alakját, a Black Hoe Recordings főnököt, Migu-t, a kemény ütemek ifjú titánját, a NonStop Drum&Bass Crew oszlopos tagját Hated-et és az uránvárosi / Uranvaros United / gyártelepek indusztriális zaján nevelkedet mészárost, Youry aka I.Gore-t. Természetesen az est házigazdái, a két elvetemült komplett őrölt The PSB is felperzseli a táncparkettet! Az audiovizuális kecskeáldozásnak egy igazi dögös underground hely, az Under Budapest fog otthont adni.

LineUp:
Migu (Black Hoe)
Hated (Braincrack Bross, Green Rangerz, NonStop Crew)
Youry aka I.Gore (Uránváros United)

The PSB aka Mr. Mouse and Oliver Trigger (Uprising Beats)


Kezdés Start: 23:00
Belépés Entry: 500 Huf

www.facebook.com/​events/​1907807432826194/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó