Pulzar

Partyajánló

CityMatiné s06e01 - MaxiMárkás Majális Mutatványosokkal @ Golftanya

Fellépők
Dátum 2017. április 29. – 2017. április 29.
Helyszín Golftanya
Stílus Deep House, House, Minimal, Tech-house
CityMatiné s06e01 - MaxiMárkás Majális MutatványosokkalItt van május elseje, Énekszó és tánc köszöntse! Zeng és dalol az élet, Szállj csak, zeneszó, ének, Ébresszed a diszkós népet!Golftanya

CityMatiné s06e01 - MaxiMárkás Majális Mutatványosokkal @ Golftanya

Itt van május elseje,
Énekszó és tánc köszöntse!
Zeng és dalol az élet,
Szállj csak, zeneszó, ének,
Ébresszed a diszkós népet!

Immáron hatodik éve, hogy ezen hétvége hajnalán átszellemül a város és a vidék fiatalsága. Jól tudják már, hogy fontos nap elé néznek. Egy olyan ünnepnap elé, mely a nappali diszkózás meghonosodásának elérését hivatott hirdetni.

A hős ifjak az idei évben is a Golftanya végtelen precizitással vágott pázsitján vonulhatnak fel virágokkal a lábujjaik között, hogy harcuk legnagyobb hőseit éltessék.

- Természetesen a dj pult mögé áll a már magának Afrikában is egyre nagyobb nevet szerző kedves veretőnk Dj Sobek.

- Láthatjátok és hallhatjátok az élő legendát, aki egymaga sok száz és ezer ellenséget fenyített már be zenéjével, Captain Knuckles-t.

- Így igaz, hazalátogatnak a manapság a berlini frontot erősítő Monolit fiúk, hogy bemutassák az origóban szerzett tudásukat.

- Előbújva a sötétségből, Ramin Sayyah Henri Gonzoval kiegészülve fog nekünk újat mutatni a nap alatt, prezentálva hogy pirul össze a live techno a rock'n'roll-al.

Ééés, fogadjátok óriás tisztelettel legújabb brigadérosainkat, a Freak Fusion Cabaret-t, akiktől zöldebb lesz a fű és kékebb lesz az ég, vagy fordítva, csak győzzétek nyitva tartani a szemeteket!

Lesznek még infok, csak maradjatok résen!

www.facebook.com/​events/​236656010074133/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó