Pulzar

Partyajánló

▩ LavaLava ▩ ▩ Youandewan ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. április 22.
Helyszín LÄRM
Stílus House
▩ LavaLava ▩ ▩ Youandewan ▩Nagyjából hét évvel ezelőtt egy Jamie XX interjúban említette meg a The XX agya, hogy van pár fiatal arc, akikre érdemes lesz odafigyelni a jövőben. Jamie akkori kedvenc newcomer-jei közül a kanadai Grimes hamarabb felért a csúcsra, de úgy néz ki Ewan Smith-nek is eljött végre az ideje.LÄRM

▩ LavaLava ▩ ▩ Youandewan ▩ @ LÄRM

Nagyjából hét évvel ezelőtt egy Jamie XX interjúban említette meg a The XX agya, hogy van pár fiatal arc, akikre érdemes lesz odafigyelni a jövőben. Jamie akkori kedvenc newcomer-jei közül a kanadai Grimes hamarabb felért a csúcsra, de úgy néz ki Ewan Smith-nek is eljött végre az ideje.

A Berlinben élő brit house DJ és producer, művésznevén Youandewan nagyjából tíz éve nyüstöli a MPC-jét, stúdiótechnikáját és lemezjátszóit egyaránt. Ifjúkorában a dOP triónak remixelt, az áttörést viszont az 1988 című prog-tech-house-ba hajló opusz hozta meg, amit a teljes progresszív house szcénán túl például Dubfire is gyakran pörgetett / pörget a mai napig. Adta volna magát, hogy innentől erre a vonalra áll rá Ewan, de egy huszárvágással a koszosabb house-ok és az elvonuló stúdiózás felé fordult inkább. Évekkel később ugyan, de a döntés eredményre vezetett: megjelenések az Aus Music, Hypercolour, Secretsundaze, Voyage kiadókon, remixfelkérések Huxley-től, a Dusky duótól és Maya Jane Coles-tól.

Tavaly októberben jelent meg Ewan első szólóalbuma az Aus Music gondozásában. Az albumról nagyon sok szépet és jót tudnánk írni, de az is csoda, ha idáig eljutottatok az PR anyag olvasásában, szóval inkább hallgassátok meg: is.gd/youandewan. Ideális munkához, takarításhoz, szeretkezéshez, de azért a Lärm hangrendszerén fog a legjobban ütni.

▩ LINEUP

Youandewan (Aus Music, Voyage - UK) – Album Tour

Tolo / Mate Tollner (LavaLava)

Falcao (LavaLava)

Fanki Ridm (LavaLava)

▩ BE / ENTRY:

ELŐVÉTELBEN / PRESALE: 5 € + RA FEE

https://www.residentadvisor.net/event.aspx?941092

A HELYSZÍNEN / AT THE DOOR: 1500 HUF < 00:00 < 2000 HUF

▩ INFO / ENG / RA:
https://www.residentadvisor.net/event.aspx?941092

www.facebook.com/​events/​190419084777739/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó