Pulzar

Partyajánló

VégrePéntek Special: GAUDI live @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2017. április 14.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Chill, Psychedelic, Experimental
VégrePéntek Special: GAUDI liveNagypénteken, a tavasz első pillanataiban tartandó VégrePéntek! psydub ünnepségre olyan fellépőket sikerült elcsábítanunk, akik legvérmesebb várakozásainkat is felülmúlják.Akvárium Klub

VégrePéntek Special: GAUDI live @ Akvárium Klub

Nagypénteken, a tavasz első pillanataiban tartandó VégrePéntek! psydub ünnepségre olyan fellépőket sikerült elcsábítanunk, akik legvérmesebb várakozásainkat is felülmúlják.

Korunk legnagyobb egyszemélyes show-ját GAUDI úr prezentálja majd, aki az elmúlt 3 évtizedben folyamatosan bizonyította, hogy az élet nem 120 bpm felett kezdődik. Bár kétségtelenül nem kell bemutatnunk, ő az egyik olyan világsztár, aki soha nem engedte el underground gyökereit.

Szintén itt lesz velünk Golan BAYAWAKA, akivel a dolgok jelen állása szerint csak TSB (a.k.a.TSUBI) versenyezhet zenei felkészültségben, miközben még egy szót sem ejtettünk a magyar színekben versenyző ÓPERENTZIA-ról. A duó már évek óta meghatározó szereplője nem csak a hazai, de a nemzetközi színtérnek is. A nagyobb teremben Pavel GOATIKA biztos kezű chill out szettje zárja a sort.

Az élményt a hazai erők teszik teljessé: a kisteremben COMSAT & PETAR, PSYLETZKY, NTON és kroko adják majd az ívet.

//////// KisHall /////////

GAUDI live (UK/IT)

DJ Bayawaka (ISR)

Óperentzia

TSB a.k.a. DJ Tsubi

Goatika Creative Lab chill (RU)

//////// VOLT Lokál ////////

Psyletzky

Comsat & Petar

NtoN

kroko

Jegyek/Tickets:

Phase 1: 2500 FT (limitalt)

Phase 2: 3000 FT (limitalt)

Phase 3: 3500 FT

Elővételes jegyek korlátozott számban kaphatóak az AktRecordsban (VI. Ó utca 35.) és az Akvárium weboldalán, illetve jegypénztárában. A belépőket első körben – 150 darabot 2500 Ft-ért, 200 darabot 3000 forintért, a továbbiakban április 14-ig bezárólag és kapuban 3500-ért – vásárolhatjátok meg.

www.facebook.com/​events/​563036750566316/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó