Pulzar

Partyajánló

BASS CAMP ORFŰ 2017 Tour Launch @ A38

Fellépők
Dátum 2017. március 4.
Helyszín A38
Stílus Jungle, Electronica, Drum and Bass, Bass
BASS CAMP ORFŰ 2017 Tour LaunchJúlius közepe még mindig nagyon távol van, viszont mi már gőzerővel dolgozunk a második Bass Camp fesztiválon és szeretnénk, ha addig ti is alaposan fel tudnátok készülni a négynapos basszusmenetre. Ezért március 4-én útjára indítjuk a több budapesti, vidéki, valamint külföldi állomást is érintő Bass Camp turnét! A warm-up bulik sorát az A38-on nyitjuk a techy és minimál dnb világaiból ismert Ridoval és a Gerra & Stone-nal, a bass barban pedig DJ Madd barátunkat látjuk vendégül, akinek ez lesz idei első hazai fellépése!A38

BASS CAMP ORFŰ 2017 Tour Launch @ A38

Július közepe még mindig nagyon távol van, viszont mi már gőzerővel dolgozunk a második Bass Camp fesztiválon és szeretnénk, ha addig ti is alaposan fel tudnátok készülni a négynapos basszusmenetre. Ezért március 4-én útjára indítjuk a több budapesti, vidéki, valamint külföldi állomást is érintő Bass Camp turnét! A warm-up bulik sorát az A38-on nyitjuk a techy és minimál dnb világaiból ismert Ridoval és a Gerra & Stone-nal, a bass barban pedig DJ Madd barátunkat látjuk vendégül, akinek ez lesz idei első hazai fellépése!

Rido nevére sokan valószínűleg akkor kapták fel a fejüket, mikor szinte a semmiből feltűnt több Metalheadz megjelenésen is. A Prágában született zenész keményebb elektronikus zene iránti rajongásáért a Prodigy súlyos számai felelnek, melyeknek hatására Sydney-ben végzett hangmérnöki tanulmányokat sok évvel ezelőtt. Hazatérése után olyan kiadók csaptak le Rido indusztriális, gyakran mégis érzelem dús zenéire, mint a Fokuz, Defcom, Disturbed, Citrus és Viper, de a Goldie kiadójához vezető úton több remek közös száma is született például Concord Dawnnal. Tavaly ősszel egy újabb mérföldkőhöz érkezett a művész: megjelent debütáló albuma, melyet a neuro nagyhatalom Blackout Music gondoz. A Rhythm Of Life LP-n a recept változatlan: a legtöbb zene egyszerre szól a lábaknak és a léleknek. Rido továbbra is ügyesen lavíroz a tradicionális ’headz hangulat és a feszes, techy hangzások között, ezért elég vad menetre számíthatunk tőle a hajón.

Gerra & Stone-ékat az ígéretes tehetségekre mindig jól ráérző Proximity label karolta fel öt évvel ezelőtt, a drum&bass rajongók pedig pillanatok alatt megszerették őket a vaskos basszusokkal ellátott minimalista rollereik miatt. Az utóbbi két-három évben nevük összeforrt az Ant TC1 vezette Dispatch kiadóval, amin már több ízben is bizonyították, hogy egyrészt a lecsupaszított menetelések nagy mesterei, másrészt, hogy akkor is kiválót alkotnak, ha megfeszegetik határaikat és kipróbálják magukat a liquid funk vagy jungle területeken. Az örök nr. 1. drum&bass DJ, Andy C is hasonlóképp vélekedhet a Gerra & Stone duóról, hiszen a srácok több RAM és ProgRAM megjelenéssel is büszkélkedhetnek.

A turnéindító est harmadik fontos vendége a hazai underground színtér egyik legelismertebb és leghitelesebb figurája. DJ Madd Anglia és Japán után jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik és írja jobbnál jobb dub és reggae-inspirálta zenéit műfaji korlátok nélkül. A kezdetekben sok számát többek közt a legendás bristoli Chemical lemezbolt kiadója, a Black Box gondozta, de 2013 óta már saját címkéjén, a Roots & Future-ön keresztül is megosztja dubstep, jungle, bass music, halftime és footwork szerzeményeit. Másik kiadóján, a 1Dropon pedig kedvenc reggae számainak újraértelmezéseit teszi közkinccsé. A nemrégiben OM Unit kiadójához is leigazolt DJ Madd ritkán, évente maximum egy-kétszer játszik szülővárosában – ez plusz egy ok amellett, hogy miért ne hagyd ki a március 4-i Bass Camp warm-up bulit! ; )

═════L═I═N═E═U═P══════

Area1════Main Hall═══════

RIDO (Metalheadz, Subtitles, Hospital, Black Sun Empire)

GERRA & STONE (RAM, Dispatch, Program)

Mentalien

Magematix b2b Khaist

Darth Peter

Area2════Bass Bar═══════

DJ MADD (Roots & Future, Cosmic Bridge)

Sirmo

Bergi

Nnothing

Jegyár: 2500 / 3000

www.facebook.com/​events/​1489674681072927/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó