Pulzar

Partyajánló

Cinema Hall 6th Bday w Guti, Stacey Pullen, Marco Faraone @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2016. december 10.
Helyszín Cinema Hall
Stílus deep, House
Cinema Hall 6th Bday w Guti, Stacey Pullen, Marco FaraoneDecember második hétvégéjén a legmozisabb klub 6. évfordulóját ünnepli, ahol az izgalmas line up így alakul: Guti, Stacey Pullen, Marco Faraone, Andras Garay és Jaffa Surfa. Te is ott leszel!?Cinema Hall

Cinema Hall 6th Bday w Guti, Stacey Pullen, Marco Faraone @ Cinema Hall

December második hétvégéjén a legmozisabb klub 6. évfordulóját ünnepli, ahol az izgalmas line up így alakul: Guti, Stacey Pullen, Marco Faraone, Andras Garay és Jaffa Surfa. Te is ott leszel!?

Hat évvel ezelőtt a The Debut Band csapatának köre úgy gondolta, hogy szüksége van a budapesti éjszakai életnek egy olyan klubra, mely az elektronikus zene minőségi oltárán áldoz hétről hétre és klubberek ezreinek szolgál majd egyszer második otthonául. Az akkor még csak álom a szemünk láttára válhatott valóra és az évek megpróbáltatásai során sem adták fel a klubéletben való részvételt.

A gyakran meglepetéseket okozó elektronikus zenei színtérhez csatlakozott ’MI MOZINK’, azaz a Cinema Hall idén már 6. évét ünnepli. Pontosabban ünnepeljük, remélhetőleg Veletek együtt!

A jeles alkalomra nem több termes vetítéssel, hanem egy óriási, egész éjszakás, virtuális valóságot szégyenítő felhozatallal, mondhatni a mozik I-MAX hatásával készült a csapat. Természetesen ez a nagy mozi ünnep a crewhoz kapcsolódó közös kedvencek részvételével valósulhat csak meg.

Így itt lesz velünk a Cinema Hallban:

- az argentin barát – GUTI, aki köztudottan a Desolat Music közkincse, és hol a Crosstown Rebelsnek, hol a Raumnak, vagy a Wolf & Lamb kiadóknak szórogatja munkáit és most legújabb live produkciójával érkezik Budapestre.

- az egyik régi-új kedvenc – STACEY PULLEN, aki a legperzselőbb house-techno szetteket szállítja nekünk Amerika Detroitjából, ha csak nem dalokat készít a Cadenzahoz, vagy saját kiadójához, a Blackflag Recordings zászlaja alá

- a nagy Closing DJ – MARCO FARAONE, aki minden hazai alkalommal a bulik befejezését kéri el az időrendben, hogy az élvezetek gyönyörét beteljesíthesse, olyan trackjeivel, melyek a Drumcodehoz, az Ovumhoz, a Desolathoz, vagy például saját labeljéhez, az Uncagehez készülnek

- a The Debut Band egyik legrégebbi tajga – ANDRAS GARAY, aki mára a poros-füstös-táncoltatós house-ok szerelmesévé, és ezzel rabjává változott és diszkréten adja meg nekünk zenei szívünk vágyát

- a táncbiztos fegyver – JAFFA SURFA, aki arról hírhedt, hogy ember még nem bírta végig a szettjét ülve, bárhol is járt az országban, vagy azon túl, akár saját trakcjeivel, akár másokéval felszerelkezve.

Ez lesz a hatodik évet ünneplő mozis éjszaka zenei felhozatala, ahol Guti, Stacey, Marco és a srácok mellett a Cinema Hall otthonos tere lesz az, ami nyitástól, remélhetőleg a legkésőbbi zárásig engedi kiteljesedni az együtt töltött órákban felszabaduló energiákat.

A kérdés már csak az, hogy Te felkészültél erre a bulira?

Jegy / tickets:

Online ticket (elővételben): 2500Ft

Vásárláshoz katt ide -> http://bit.ly/2cDJT5I

Helyszini jegy / at-door: Éjfélig: 3000Ft, éjfél után: 3500Ft

Start: 23.00 / end: 07:00

18+

www.facebook.com/​events/​570562636455762/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó