Pulzar

Partyajánló

President Bongo (IS) / Akvárium Klub @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2016. december 2.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus Tech-house, Techno
President Bongo (IS) / Akvárium KlubBár a GusGus novemberi Live-jára hónapok óta minden jegy elkelt, jó hír azoknak, akik esetleg lemaradtak róla, vagy épp ellenkezőleg, meg akarják fejelni az extra élményt! A GusGus egykori alapító tagja, Stephan Stephensen (a.k.a. President Bongo) a VOLT Music Bar vendége lesz December 2-án egy vérpezsdítő éjszakára!Akvárium Lokál

President Bongo (IS) / Akvárium Klub @ Akvárium Lokál

Bár a GusGus novemberi Live-jára hónapok óta minden jegy elkelt, jó hír azoknak, akik esetleg lemaradtak róla, vagy épp ellenkezőleg, meg akarják fejelni az extra élményt!
A GusGus egykori alapító tagja, Stephan Stephensen (a.k.a. President Bongo) a VOLT Music Bar vendége lesz December 2-án egy vérpezsdítő éjszakára!

Az elektronikus szcéna egyik legismertebb képviselője a '95 óta működő GusGus zenekar. Már a magyar közönségnek is számtalanszor bizonyították, hogy egy dögös, fagyos, mégis táncos és mindig érdekes produkcióról van szó, amelynek egyik alappillére volt Stephan Stephensen, azaz President Bongo. Önálló szettjében a legmenőbb, legdögösebb zenéket válogatja össze a világ legkúlabb klubjaiban, és mindenkit azonnal a táncparkettre parancsol.

Lesz techno, house, és minden, ami épp ennek a zenei géniusznak az ördögi agyába ötlik.

 

FIGYELEM! A VOLT Music Bar befogadóképessége véges! Aki részt szeretne venni az eseményen elővételben vásároljon jegyet!

 

Jegyek:

Early bird: 1500 Ft (limitált számban!)

Elővétel 1: 2000 Ft

Elővétel 2: 2500 Ft

 

Online jegyek: http://akvariumklub.hu/programok/president-bongo és/vagy személyesen az Akvárium klubban.

www.facebook.com/​events/​1148428965233685/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó