Pulzar

Partyajánló

★ Shadow Cabinet pres. Anushka at Corvin Room ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. szeptember 24.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno, House
★ Shadow Cabinet pres. Anushka at Corvin Room ★Árnyékban lázadunk. Második – immáron publikus - epizódjához érkezett a Forsek nevével fémjelzett Shadow Cabinet sorozat. Hosszú utazás, tartalmas szettek, kollektív népnevelés, matekos boldogság és boldog matematika, houseon és technón keresztül járjuk a régi iskolát új köntösben, az üveghegyen innen és túl.Corvin Club

★ Shadow Cabinet pres. Anushka at Corvin Room ★ @ Corvin Club

Árnyékban lázadunk. Második – immáron publikus - epizódjához érkezett a Forsek nevével fémjelzett Shadow Cabinet sorozat. Hosszú utazás, tartalmas szettek, kollektív népnevelés, matekos boldogság és boldog matematika, houseon és technón keresztül járjuk a régi iskolát új köntösben, az üveghegyen innen és túl.

Az ARMA17 / Outline, Meduza és Rodnya rezidens fekete angyal a szakma legmerészebb DJ-inek egyike. Producerként gyakran barangol jazz, triphop ütemeken át egészen a minimalista techno darabokig, DJ-ként pedig a legjobb ízléssel válogat és teker körül a saját tengelyed körül úgy, hogy észre sem veszed. Szeptember 24-én Anushka és Forsek lemeztáskájában teszünk egy nagyon izgalmas és bizonyosan emlékezetes kirándulást.

Shadow Cabinet with

Anushka (ARMA17 / Outline - RU)

Forsek

★ ENTRY ★

1500 HUF

www.facebook.com/​events/​304946549868172/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó