Pulzar

Partyajánló

CityMatiné s05e06 - 1UP w/ DeWalta @ Óbudai Gázgyár

Fellépők
Dátum 2016. augusztus 20. – 2016. augusztus 20.
Helyszín Óbudai Gázgyár
Stílus House, Minimal, Tech-house
CityMatiné s05e06 - 1UP w/ DeWaltaAhogy Mario mászott felfelé álmában egy hosszú-hosszú létrán , egyszer csak egy valószínűtlen világ tárult a szeme elé és a távolból egy királylány elcsukló segélykiálltását hallotta meg.Óbudai Gázgyár

CityMatiné s05e06 - 1UP w/ DeWalta @ Óbudai Gázgyár

Ahogy Mario mászott felfelé álmában egy hosszú-hosszú létrán , egyszer csak egy valószínűtlen világ tárult a szeme elé és a távolból egy királylány elcsukló segélykiálltását hallotta meg.

Miután a kis bajszos vízvezetékszerelő jobban körülnézett a pixeles tájon, észrevette, hogy egy jól megtermett teknős tart felé vészjóslóan. Hogy az ütközést elkerülje, egy hirtelen ötlettől vezérelve elrugaszkodott és maga is meglepődött, mekkorát sikerült ugrania. Ahogy tovább haladt ezen a 2D-s terepen indiánszökdeléssel ugrándozva, felfelé pillantva egy kérdőjelet vett észre a plafonra firkálva és kapásból ellenállhatatlan késztetést érzett, hogy megérintse. A pacsi után egy kedves kis gomba nőtt ki a téglákból, majd indult útjára és a történet csak ekkor kezdődött el igazán..

Mario hősies útját minden szinten egy-egy szétesett karakter segítette:

// Dj Sobekoopa

// Captain Knucklesio

// Monolititu

és a bónusz pályán DeWalta

folytatás hamarosan..

www.facebook.com/​events/​603272843185126/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2016-06-11] CityMatiné S05e03 - Planet of the MatinApes
    @ Óbudai Gázgyár

    2015-ben a CMSC (CityMatiné Science Center) egyik szupertitkos laborjában óriás felfedezésre jutottak tudósaik. Feltaláltak valamit, amire azt hitték, a jövőnket fogja szolgálni. Az első kísérletek az emberszabású majmokon úgy tűnt, hogy sikeresnek bizonyulnak, az állatok intelligenciaszintje drasztikusan megugrott.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó