Pulzar

Partyajánló

CityMatiné S05e03 - Planet of the MatinApes @ Óbudai Gázgyár

Fellépők
Dátum 2016. június 11. – 2016. június 11.
Helyszín Óbudai Gázgyár
Stílus House
CityMatiné S05e03 - Planet of the MatinApes2015-ben a CMSC (CityMatiné Science Center) egyik szupertitkos laborjában óriás felfedezésre jutottak tudósaik. Feltaláltak valamit, amire azt hitték, a jövőnket fogja szolgálni. Az első kísérletek az emberszabású majmokon úgy tűnt, hogy sikeresnek bizonyulnak, az állatok intelligenciaszintje drasztikusan megugrott.Óbudai Gázgyár

CityMatiné S05e03 - Planet of the MatinApes @ Óbudai Gázgyár

2015-ben a CMSC (CityMatiné Science Center) egyik szupertitkos laborjában óriás felfedezésre jutottak tudósaik. Feltaláltak valamit, amire azt hitték, a jövőnket fogja szolgálni. Az első kísérletek az emberszabású majmokon úgy tűnt, hogy sikeresnek bizonyulnak, az állatok intelligenciaszintje drasztikusan megugrott.

Ám a vírus, amit tenyésztettek, koordinálhatatlanná vált, ami a majmoknál pozitívan, az az emberekre negatívan hatott. Nem egészen egy év leforgása után, az emberiség csak nagyon kis része tudta elkerülni a fertőzést és tökéletesen elbutult.

A majmok viszont új erőre kaptak. Központi tanyájukat Budapest egy kieső részén verték le, az egykori Óbudai Gázgyár területén, ahol kolóniát alakítottak.

Június 11-én fogják tartani az egy éves évfordulóját a hatalomátvételüknek, amire nagy gyűlést terveznek.

Állítólag eljön az közép-ázsiai bőgőmajmok atyja, Ramin Sayyah, az ezüsthátú gorillafő Captain Knuckles, a bonobók a Monolit főniduót küldik, valamint jönnek a Freakin' Disco csimpánzai is, hogy semmit se értsünk.

Mindezek tetejébe felvonulnak a Terminál Workhouse. páviánjai is, illetve érkezik még egy két komoly majom nemzetség, de ezekről később..

www.facebook.com/​events/​1012650092163726/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó