Pulzar

Partyajánló

MACHINE & FRIENDS SEASON CLOSING @ AETHER

Fellépők
Dátum 2016. március 26. – 2016. március 26.
Helyszín AETHER
Stílus House, Tech-house, Techno
MACHINE & FRIENDS SEASON CLOSINGMárcius 26-án kerül megrendezésre az idei klubszezonban utoljára a Machine & Friends.AETHER

MACHINE & FRIENDS SEASON CLOSING @ AETHER

Március 26-án kerül megrendezésre az idei klubszezonban utoljára a Machine & Friends.

Miguel Lobo, DJ DEP és Vincenzo D'amico után a záró fejezetben Márió mellett most Spencer K és Genti uralják majd a dj pultot.

Spencer K tavaly áprilisban már felbukkant a RAW keretein belül, akkor egy egész estés b2b szettet toltak a srácok Adx felvezetése után.

Spencer és Márió minden évben produkálnak valami olyan közös produkciót, amiről érdemes beszélni. Most egy közös 8bit Records kiadványt hoztak össze, ami hamarosan felkerül a digitális zenebolt “polcaira”.

Spencer egyedül is ontja a slágereket, mióta nem járt nálunk olyan kiadókon forgott a neve mint a Defected Records, Toolroom Records , Sea Of Send, TIME HAS CHANGED Records (official) vagy a Stereo Productions (nem gyenge lista :) ).

Genti először lép fel itthon. Róla elég annyit tudni, hogy rendszeresen zenél a Nordstern-ben olyan nevekkel, mint Dixon, Ame vagy Andrea Oliva "Official". Tavaly megjárta a Burning Man-t is dj-ként, hatalmas szelektor és kiváló dj!

Yo lesz!

www.facebook.com/​events/​562718897238162/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó