Pulzar

Partyajánló

★ Kick Drum! at Corvin Bar ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. március 13.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno
★ Kick Drum! at Corvin Bar ★A Kick Drum! techno klubsorozat januári sikeres debütálása után a nemzetközi produceri és előadói sikereket begyűjtő GABEEN látogat el hozzánk. Az est nyitásáról a házigazda: CALMAN, a befejezésről Bratislav és Tekon, a BunkerTekno arcok, és BassRebel gondoskodnak.Corvin Club

★ Kick Drum! at Corvin Bar ★ @ Corvin Club

A Kick Drum! techno klubsorozat januári sikeres debütálása után a nemzetközi produceri és előadói sikereket begyűjtő GABEEN látogat el hozzánk. Az est nyitásáról a házigazda: CALMAN, a befejezésről Bratislav és Tekon, a BunkerTekno arcok, és BassRebel gondoskodnak.

★ LINE UP ★

GabeeN

Calman

TEKON

Bratislav

BassRebel.

A fehérvári Gabeen sötét, nyers és friss techno zenékkel megtömött táskájával érkezik, hogy bemutassa felszabadító érzésű szettjét. Ipari hangzású zenéiben az örökké vigadó, pikáns, magyaros érzést és a tudományosan kiszámolt dallamokat keveri elképesztő fortéllyal. Kiadója, a Switch Off records, idén márciusban ünnepli 3. születésnapját, ahol olyan előadók zenéi jelentek meg, mint dj Boss, Elektrikall, Kuniaki Takenaga, Ortin Cam, Tuomas Rantanen, Vegim, Calman, Akos Veecs... Gábor zenéit eddig olyan kiadók is kiadták, mint a Blind Spot Music, Elektrax Music, Nachtstrom Schallplatten, Naked Lunch...

Március 13-án, főleg az európai techno-klubok falait megdöngető Gabeen-t végre Budapesten is hallhatjuk, élvezhetjük játékát!

Az estét CALMAN nyitja meg, aki a TechnOpen, a Magyar Gépmese, a néhai Showdown bulik szervezője és az idén már 13 éves Time Machine klubsorozat házigazdája. Gabeen várhatóan heves, impulzív Techno szettje után a BunkerTekno arcok veszik át a gyeplőt és vezetnek majd tovább minket, hozzájuk csatlakozik a késő hajnali órákban BassRebel.

A Kick Drum! szervezőinek törekvése új alapokra fektetve visszahozni a Techno hevesebb, impulzív oldalát és underground hangzásának értékhordó művészetét bemutatni. A megújult Corvin Bar hamar sikert aratott a közönség körében és technikailag profin felszerelt, kulturált klub környezetben szórakozhatunk.

★ ENTRY ★

1000 HUF

www.facebook.com/​events/​1043991342318759/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó