Pulzar

Partyajánló

★ Contra Mundum pres. JICHAEL MACKSON ★

Fellépők
Dátum 2016. február 27.
Stílus House, Techno
★ Contra Mundum pres. JICHAEL MACKSON ★2016.02.27-én, a Contra Mundum csapata büszkén prezentálja nektek Jichael Mackson live produkcióját először Budapesten!

★ Contra Mundum pres. JICHAEL MACKSON ★

2016.02.27-én, a Contra Mundum csapata büszkén prezentálja nektek Jichael Mackson live produkcióját először Budapesten!

Hősünk napjaink egyik legizgalmasabb újításait felsorakoztató producere, aminek köszönhetően egyedi, de nehezen behatárolható stílust épített a zenei világát illetően. Rendelkezik azzal a ritka képességgel, hogy harmónikus környezetet teremtve képes ötvözni a jazz, dub, electro, techno és house alapú zenéket. A Ping of Kop-ként emlegetett Mackson gyakran vendégeskedik a jelentős európai underground klubokban (Pacha Barcelona, Berghain, Club der Visionaere, Tresor) illetve jelentek meg zenéi a Phictiv, Kurbel, Compost, Liebe*Detail, Musiquée Risque és Hartchef kiadóknál, valamint Sista Bob alterego néven is aktív tagja a zenész társadalomnak.

Az est körítését is próbáltuk idomítani a meghívott vendégünk attrakciójához; Forsek 3 órás djsettel ágyaz meg a Mackson-féle performansznak, amit az Akkult kiadó kreatív vezetőjének, Andras Tothnak a frissen felújított LIVE produkciója követ. Az éjszakai program és az after közötti átvezetéséről Eril Fjord, majd Vatsanah gondoskodik.

★ ENTRY ★
Belépő: 1500 HUF

★ LINE UP ★
Jichael Mackson ( ping of kop ) live
Forsek
Andras Toth
Vatsanah
Eril Fjord

www.facebook.com/​events/​655569881247840/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó