Pulzar

Partyajánló

TEST pres. DJ KRUSH (J) @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2015. november 19.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Hip-hop, Trip-hop
TEST pres. DJ KRUSH (J)A hip hop immár ősz hajú japán mestere 11 éve jelentkezett utoljára nagylemezzel. Ezért is különleges alkalom, hogy november 19-én újra Budapesten köszönthetjük, ráadásul egy új album, a Butterfly Effect turnéjának magyar állomásaként.Akvárium Klub

TEST pres. DJ KRUSH (J) @ Akvárium Klub

A hip hop immár ősz hajú japán mestere 11 éve jelentkezett utoljára nagylemezzel. Ezért is különleges alkalom, hogy november 19-én újra Budapesten köszönthetjük, ráadásul egy új album, a Butterfly Effect turnéjának magyar állomásaként.

Krush a Butterfly Effect előtt 2004-ben jelentetett meg nagylemezt (Jaku), aztán hosszú hallgatásba burkolózótt. A csendet 2011-ben törte meg, 10 hónapig havi egy szerzeményt jelentetett meg digitálisan, majd tavaly az ambient/dub/experimentál basszgitáros Bill Laswellel adott ki egy közös szerzeményt.

Idén végre egy teljes DJ Krush albumot vehetnek kézbe a rajongók, amelyen öt instrumentális és hat másokkal közös szerzemény hallható. A közreműködők között van Divine Styler, az elismert amerikai underground rapper, a libanoni Yasmin Hamdan (a Soapkills énekesnője), Free The Robots, amerikai hip hop producer, Crosby Bolani dél-afrikai énekes, rapper, valamint egy japán zongorista, Takashi Niigaki és tha BOSS, a Tha Blue Herb japán hip hop trióból. A Butterfly Effect borítóját a híres anime rendező Koji Morimoto (Akira, Memories) tervezte, a lemezverzió szeptember 26-án, a CD október 28-án jelenik meg.

A világkörüli turné keretében DJ Krush november 19-én érkezik Budapestre, ahol Cadik és a japán beatek fanatikus gyűjtője, Slanki társaságában lép fel az Akvárium Klubban. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes mielőbb beszerezni a belépőjegyet DJ Krush mindig különleges fellépésére.

Line up

DJ Krush (J)

Cadik

Slanki

Korai kezdés! Kapunyitás: 20h

Jegyárak

Elővétel: 4200 HUF

Jegyvásárlás:

BP Shop üzletek (Westend, Wesselényi u., Árkád)

Akvárium klub és online: http://akvariumklub.hu/program/55dc94211fb75202a02adbe5

Ticketportál irodák országszerte és online http://bladerunnaz.ticketportal.hu

www.facebook.com/​events/​680229785445184/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó