Pulzar

Partyajánló

5 Years Of Bedroom @ WNDRLND

Fellépők
Dátum 2015. augusztus 15.
Helyszín WNDRLND
Stílus House, Deep-House, Minimal, Tech-house
5 Years Of BedroomKözel 5 éve már, hogy egy maroknyi kis brigáddal bevettük a Kuplungot és a Trabant limuzin előtt végig táncoltuk az első "Bedroom" bulit. Azóta sok új baráttal és élménnyel gazdagodtunk, melyek mindig újabb lendületet adtak nekünk. Minden évben különleges energiák szabadulnak fel az évfordulónkon és idén is hasonlóak az előrejelzések.WNDRLND

5 Years Of Bedroom @ WNDRLND

Közel 5 éve már, hogy egy maroknyi kis brigáddal bevettük a Kuplungot és a Trabant limuzin előtt végig táncoltuk az első "Bedroom" bulit. Azóta sok új baráttal és élménnyel gazdagodtunk, melyek mindig újabb lendületet adtak nekünk. Minden évben különleges energiák szabadulnak fel az évfordulónkon és idén is hasonlóak az előrejelzések.

A korábbi hagyományainktól eltérően azonban most nem kedvenc hajónkon, hanem új nyári rezidenciánkon a wndrlnd -ben ünnepelünk. Ez egy nagyon nehéz és fájó döntés volt számunkra, de idén már nem voltak adottak a feltételek a hajóhoz. De vigasztal minket a tudat, hogy a margitszigeti Meseországot mindenki a szívébe zárta az előző két bulink alkalmával. A júniushoz és júliushoz hasonlóan most is lesznek koktélakciók és "Bedroom Shot", de lesz még vodka locsolás, kézműves house és kamionos román techno a legjobb szelektoroktól!

Várunk mindenkit szeretettel!

● Start: 14.00
● End: 05.00

www.facebook.com/​events/​877888155626689/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó