Pulzar

Belépő
Mindenkinek990 Ft

Partyajánló

>>> DEEP IN THE CITY vol.4. >>> @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2015. május 23.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus Deep-House, House
>>> DEEP IN THE CITY vol.4. >>>A DEEP IN THE CITY szelektorai negyedik alkalommal szedegetik ki halászhálójukból a finomabbnál finomabb deep és tech house darabokat, kizárólag a cápavadász legénység szórakoztatására. A tengeralattjáró parancsnoki hídján Davko és T:Maniak kapitányok ellenőrzik a mélytengeri kitermelést, miközben két új gyöngyhalászt is a fedélzetre emelnek Cordeiro és BOO from Ill Cows személyében. A tenger basszusokban testet öltött gyümölcseit május 23-án tudjátok majd korlátlanul fogyasztani.Akvárium Lokál

>>> DEEP IN THE CITY vol.4. >>> @ Akvárium Lokál

A DEEP IN THE CITY szelektorai negyedik alkalommal szedegetik ki halászhálójukból a finomabbnál finomabb deep és tech house darabokat, kizárólag a cápavadász legénység szórakoztatására. A tengeralattjáró parancsnoki hídján Davko és T:Maniak kapitányok ellenőrzik a mélytengeri kitermelést, miközben két új gyöngyhalászt is a fedélzetre emelnek Cordeiro és BOO from Ill Cows személyében. A tenger basszusokban testet öltött gyümölcseit május 23-án tudjátok majd korlátlanul fogyasztani.

Hogy mi is az a DEEP IN THE CITY?! Miről szól, mi ez, mire számíthatsz ha benézel?

Elmondják a rezidenseink, akik ez eddigi 3 bulit végigzenélték, átélték az első perctől az utolsóig:

Davko:

Felhőtlen bulit. 100% lazaságot. Egy zeneileg rendkívül nyitott, szuper közösséget, akiknek minden alkalommal élmény zenélni!

T:MANiAK (official)

Önfeledt zenélést családias hangulatban, ahol csak a szívből jövő zeneszeretet számít. A DEEP IN THE CITY azért van, hogy a közönség valami olyan maradandó pozitív élményt kapjon, amit máshol nem!

Dj Moon

Egy újabb izgalmas, és kreatív kezdeményezés arra, hogy az elektronikus zene szerelmeseinek ne csak egy party sorozatot építsünk fel, hanem egy közösséget is, ahol az önfeledt szórakozás mellett új barátságok is köttetnek. Örülök, és hálás vagyok, hogy ennek részese lehetek.

(Moon barátunk sajnos a nyarat nem velünk tölti, mivel kiköltözik Ibizára. Drukkolunk neki, sok sikert kívánunk!)

Szóval május 23-án szombaton ismét elengedjük magunkat, nagy levegőt veszünk és alámerülünk egy másik világba, a house zene rejtett bugyraiba.

A hosszú, nyári hangulatú estén 4 fiatal zenész fogja tolni a talpalávalót, avagy a legjobb house zenéket:

Davko

T:MANiAK

Cordeiro

BOO from Ill Cows

Belépő: 990 Ft

Jelszó: nem kell félni a cápától!

Korhatár / age limit: 18+

www.facebook.com/​events/​1440983099546880/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó