Pulzar

Partyajánlók

2015. május 23., szombat

2015. május 23., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2015-05-23] A38 Night/Life pres. Terence Fixmer (F) LIVE
    @ A38

    A sötét, indusztriális techno és EBM nagy francia főhőse, Terence Fixmer pár napja jelentette meg új lemezét. A Chris Liebing-féle CLR-nél kijött, Depth Charged című albumot Fixmer egy csomó élő fellépésen mutatja be, és a dátumok közé odakerült Budapest is. Terence Fixmer egy év után újra az A38 Hajón!
    Bővebben
  • [2015-05-23] Sunshine Boogie
    @ Gozsdu Sky Terrace

    Szeretettel várunk Téged a Sunshine Boogie első állomására! Találtunk egy pompás tetőteraszt, ahol már délután 5-től együtt élvezhetjük a napfényt, a hideg italokat, az egyre rövidülő szoknyák látványát, és a gondosan válogatott diszkó-house zenéket.
    Bővebben
  • [2015-05-23] All Inn Showcase ■ ■ Giovanni Verrina (IT)
    @ LÄRM

    Együtt az All Inn Records hírhedt vezérkara a LÄRM-ban! A május 23-i All Inn Showcase alkalmával azon ritka estének lehetünk tanúi, amikor a kiadó három meghatározói személyisége együtt áll a pult mögé. Három egyedi forma, akik három stílust képviselnek a techno és house műfaján belül, mely egyben a kiadó és hozzá kapcsolódó showcase-k sikerének alapvető esszenciáját képezi hosszú évek óta.
    Bővebben
  • [2015-05-23] 05.23. Stephan Bodzin
    @ Corvintető, Budapest

    Stephan Bodzin újra Magyarországon!
    A berlini művész, Stephan Bodzin hangjai lepik el május 23-án a budapesti Corvintető színpadát.
    Bővebben
  • [2015-05-23] Lick the Click! SUNBURST #71
    @ A38

    A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
    Bővebben
  • [2015-05-23] >>> DEEP IN THE CITY vol.4. >>>
    @ Akvárium Lokál

    A DEEP IN THE CITY szelektorai negyedik alkalommal szedegetik ki halászhálójukból a finomabbnál finomabb deep és tech house darabokat, kizárólag a cápavadász legénység szórakoztatására. A tengeralattjáró parancsnoki hídján Davko és T:Maniak kapitányok ellenőrzik a mélytengeri kitermelést, miközben két új gyöngyhalászt is a fedélzetre emelnek Cordeiro és BOO from Ill Cows személyében. A tenger basszusokban testet öltött gyümölcseit május 23-án tudjátok majd korlátlanul fogyasztani.
    Bővebben
  • [2015-05-23] DECK ATTACK w/ IAMYANK
    @ Fogas Ház

    IAMYANK dalszerző, producer, oktató. A budapesti műfaji határokat tágító underground zenészközösség oszlopos tagja. Zenéje saját bevallása szerint "Dreamy Electronica" az élő és az elektronikus világ határán. DJ szettjeiben inspirációit válogatja össze.
    Bővebben
  • [2015-05-23] ● C A N D Y S H O P ●
    @ RIO Budapest

    Mézes-mázos mesevilág . . pihepuha vattacukorfelhők . . tarka nyalókák tengere . . . bájos pilleszárnyú cukroslányok és a gumimaci hegyeken túl tornyokban álló gyöngyöző pezsgőkoktélok . . .
    Bővebben
  • [2015-05-23] WHITE CLASSIC BOAT w/ Andrewboy
    @ Vogue Hajó

    Hosszas gondolkodás után sikerült egy igazán különleges estét megalkotni, amire szeretnélek meghívni Benneteket. A Magyarországon egyedülálló White Classic Boat keretében egész éjszaka azok a Classic zenék kerülnek előtérbe, amik az elmúlt 15 év legszebb emlékeit idézik fel. A következő hetekben csak a dalok válogatásán dolgozok, hogy a lehető legjobb mix-szel ajándékozzalak meg Titeket a Duna partján, luxus környezetben. Régi emlékek, szívhez szóló dallamok és az ismerős parti arcok között nem kizárt, hogy pár könnycseppem is kicsordul majd.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó