Pulzar

Partyajánló

All Inn Showcase ■ ■ Giovanni Verrina (IT) @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2015. május 23.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno, House
All Inn Showcase ■ ■ Giovanni Verrina (IT)Együtt az All Inn Records hírhedt vezérkara a LÄRM-ban! A május 23-i All Inn Showcase alkalmával azon ritka estének lehetünk tanúi, amikor a kiadó három meghatározói személyisége együtt áll a pult mögé. Három egyedi forma, akik három stílust képviselnek a techno és house műfaján belül, mely egyben a kiadó és hozzá kapcsolódó showcase-k sikerének alapvető esszenciáját képezi hosszú évek óta.LÄRM

All Inn Showcase ■ ■ Giovanni Verrina (IT) @ LÄRM

Együtt az All Inn Records hírhedt vezérkara a LÄRM-ban! A május 23-i All Inn Showcase alkalmával azon ritka estének lehetünk tanúi, amikor a kiadó három meghatározói személyisége együtt áll a pult mögé. Három egyedi forma, akik három stílust képviselnek a techno és house műfaján belül, mely egyben a kiadó és hozzá kapcsolódó showcase-k sikerének alapvető esszenciáját képezi hosszú évek óta.

Újra üdvözölhetjük köreinkben a Tenax rezidens Giovanni Verrina-t, aki mostanában meglepően sokszor tűnik fel Ricardo Villalobos oldalán; itt lesz velünk a különc lázadó Coldfish, akinek históriás live act-jei egyenlőek egy meredek dimenzióváltással, illetve a kiadó ősapja és a budapesti underground mindenese: Polarize.

Legutóbb a Moszkvában a Rodnya közönsége lehetett fültanúja ennek a hármas együtt állásnak, és ha ez mond valamit; ott teltházzal még másnap délben sem volt záróra. Ami biztos; ők nagyon tudnak valamit, mi meg nagyon várjuk: Május 23 ■ LÄRM ■ All Inn Showcase.

■ LINEUP ■

Giovanni Verrina (IT)

Coldfish (live)

Polarize

■ BE ■

Éjfél Előtt / Before Midnight: 1000 HUF / 4 euro

Éjfél Után / After Midnight: 1500 HUF / 6 euro

www.facebook.com/​events/​906847069379874/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó