Pulzar

Partyajánló

WHITE CLASSIC BOAT w/ Andrewboy @ Vogue Hajó

Fellépők
Továbbá még: Dub
Dátum 2015. május 23.
Helyszín Vogue Hajó
Stílus House, Tech-house
WHITE CLASSIC BOAT w/ AndrewboyHosszas gondolkodás után sikerült egy igazán különleges estét megalkotni, amire szeretnélek meghívni Benneteket. A Magyarországon egyedülálló White Classic Boat keretében egész éjszaka azok a Classic zenék kerülnek előtérbe, amik az elmúlt 15 év legszebb emlékeit idézik fel. A következő hetekben csak a dalok válogatásán dolgozok, hogy a lehető legjobb mix-szel ajándékozzalak meg Titeket a Duna partján, luxus környezetben. Régi emlékek, szívhez szóló dallamok és az ismerős parti arcok között nem kizárt, hogy pár könnycseppem is kicsordul majd.Vogue Hajó

WHITE CLASSIC BOAT w/ Andrewboy @ Vogue Hajó

Hosszas gondolkodás után sikerült egy igazán különleges estét megalkotni, amire szeretnélek meghívni Benneteket. A Magyarországon egyedülálló White Classic Boat keretében egész éjszaka azok a Classic zenék kerülnek előtérbe, amik az elmúlt 15 év legszebb emlékeit idézik fel. A következő hetekben csak a dalok válogatásán dolgozok, hogy a lehető legjobb mix-szel ajándékozzalak meg Titeket a Duna partján, luxus környezetben. Régi emlékek, szívhez szóló dallamok és az ismerős parti arcok között nem kizárt, hogy pár könnycseppem is kicsordul majd.

Nem titok, ha azt mondom, ÉLETEM egyik legemlékezetesebb estéjére készülök.

A parti dress code-ja fehér, ezért kérlek, minimum a felső öltözéketek legyen ilyen színű. A nagy érdeklődésre való tekintettel felhívom figyelmeteket az elővételi jegyekre. A hajó csak 240 ember befogadására alkalmas, így nem árt, ha minél előbb beszerzitek a belépőtöket.

Gyertek el, és bulizzatok velem a nosztalgia hullámán a legjobb Classic zenékkel, az egyedi White Classic Boat-on május 23-án, szombaton!

VOUGE ÁLLÓ HAJÓ

Május 23 / Szombat

Jegyárak ( limitált 250 db! )

Elővételben és a helyszínen : 2000. HUF -

Mivel az esemény 250 főre limitálva van ezért fontos, hogy szerezd be minél előbb az elővételi jegyeket, vagy érkezz korán a rendezvény napján

Beléptetés érkezési sorrendben

WHITE CLASSIC BOAT PARTY

"ÉRZELMEKRE HANGOLVA"

www.facebook.com/​events/​432833446887532/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-04-11] TECHNO BOAT
    @ Vogue Hajó

    Ki ne emlékezne a legendás Dirty Dance, Fullmoon, Andrewboy Birthday Partykra, ahová az emberek a jó zene , társaság , hangulat miatt érkeztek.Szép emlékek. De itt az ideje, hogy új jövőbeni emlékeket alkossunk közösen együtt.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó