Pulzar

Partyajánló

TECHNO BOAT @ Vogue Hajó

Fellépők
Továbbá még: Raul
Dátum 2015. április 11.
Helyszín Vogue Hajó
Stílus House, Progressive House, Deep House, Tech-house
TECHNO BOATKi ne emlékezne a legendás Dirty Dance, Fullmoon, Andrewboy Birthday Partykra, ahová az emberek a jó zene , társaság , hangulat miatt érkeztek.Szép emlékek. De itt az ideje, hogy új jövőbeni emlékeket alkossunk közösen együtt.Vogue Hajó

TECHNO BOAT @ Vogue Hajó

Ki ne emlékezne a legendás Dirty Dance, Fullmoon, Andrewboy Birthday Partykra, ahová az emberek a jó zene , társaság , hangulat miatt érkeztek.Szép emlékek. De itt az ideje, hogy új jövőbeni emlékeket alkossunk közösen együtt.

Áprilisban kezdetét veszi az új partyest, a TechnoBoat. Egy igazi luxus hajó, a Vogue, az éjszakai Duna, a csillagos ég, a pesti rakpart és a csodás esti fények már önmagukban egy emlékezetes partyt garantálnának, de ehhez még hozzápakoljuk a legmasszívabb techno zenéket, amit egy brutális hangtehnikával teszünk teljessé. A party limitált, mindössze 250 embert tudunk beengedni, így még különlegesebbé válik a rendezvény. A nyitópartyn Andrewboy a házigazda és vendége Gaga lesz, akit nem kell bemutatni nektek. A legnagyobb nemzetközi producerek játsszák a zenéit és már külföldön is elismert művész. A warm upról az ifjú és tehetséges Raul gondoskodik, aki már több dj versenyen bizonyította a tehetségét. Gyertek el, nem lesz finomkodás, csak a Duna felett zúgó, őszinte, kőkemény techno és a legjobb partyarcok!

Line up:

GAGA - Ovum Tronic Toolroom

Andrewboy aka Hellomonkey -1605 Toolroom Yoshitoshi

Dj Raul

VOUGE HAJÓ

ÁPR.11 Szombat.

Jegyárak ( limitált 250 db! )

1. kontingens: 1.500.- HUF ELFOGYOTT !!!

2. kontingens: 2.000.- HUF

Vip jegy: 3999.- forint, mely tartalmaz egy tetszés szerint long drinket

www.facebook.com/​events/​435763923245312/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-05-23] WHITE CLASSIC BOAT w/ Andrewboy
    @ Vogue Hajó

    Hosszas gondolkodás után sikerült egy igazán különleges estét megalkotni, amire szeretnélek meghívni Benneteket. A Magyarországon egyedülálló White Classic Boat keretében egész éjszaka azok a Classic zenék kerülnek előtérbe, amik az elmúlt 15 év legszebb emlékeit idézik fel. A következő hetekben csak a dalok válogatásán dolgozok, hogy a lehető legjobb mix-szel ajándékozzalak meg Titeket a Duna partján, luxus környezetben. Régi emlékek, szívhez szóló dallamok és az ismerős parti arcok között nem kizárt, hogy pár könnycseppem is kicsordul majd.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó