Pulzar

Partyajánló

SHE FIRE @ Corvin Club

Fellépők
Továbbá még: Miss Cheeky, DSH
Dátum 2015. március 8.
Helyszín Corvin Club
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, Electro, Jungle
SHE FIRETöbb mint négy év telt el azóta, hogy DJ Ren, Mira, Cheeky és DSH először zenéltek együtt SHE FIRE brand alatt, de koncepciójuk – a női zenei szelekció sokszínűségének felvonultatása egy estén belül – a mai napig egyedülálló az elektronikus zene hazai berkeiben.Corvin Club

SHE FIRE @ Corvin Club

Több mint négy év telt el azóta, hogy DJ Ren, Mira, Cheeky és DSH először zenéltek együtt SHE FIRE brand alatt, de koncepciójuk – a női zenei szelekció sokszínűségének felvonultatása egy estén belül – a mai napig egyedülálló az elektronikus zene hazai berkeiben.

Év elején indították el műsorukat az Rcko.fm-en, Magyarország egyik leghallgatottabb underground online rádióján. A She Fire Radio Show élőben minden második hétfőn este 9-11-ig hallható, szombat éjféltől pedig ismétléssel szól a break, dnb, house és a techno. A hölgyek igazán ütősre sikerült bulikon vannak túl, az elmúlt években SHE FIRE-ként megjártak már több neves budapesti és vidéki klubbot és fesztivált, játszottak kiállításokat kísérve is.

Sikerük titka, hogy női bájaikkal nem a szemekre, hanem a fülekre akarnak hatni, közvetítve az értéket, amit életükben az egyik legfontosabbnak tartanak: a zenét.

Legközelebbi együttállásuk színhelye pedig a Corvintető lesz, ahol egy nőnapi DJ szett keretében fogják megcsillantani tehetségüket a lemezjátszók mögött vasárnap délutántól egészen estig.

DSH

DJ Ren
Miss Cheeky

Mira Joo

Időpont: 2015. március 8. 22.00
Kapunyitás: 14.00
Helyszín: Corvintető / Bisztró (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Jegyár: 500 HUF

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó