Pulzar

Partyajánló

BUDAPEST CALLING // DAVID K b2b TOM B @ Raqpart

Fellépők
Dátum 2014. július 26.
Helyszín Raqpart
Stílus House, Tech-house
BUDAPEST CALLING // DAVID K b2b TOM BDAVID K, a hazai deephouse rajongók nagy kedvence ismét Budapestre látogat és ezúttal vele tart TOM B is, akivel egy szenzációs 4 órás b2b szettet fognak letolni a Duna part legszebb pontján, a raqparton!Raqpart

BUDAPEST CALLING // DAVID K b2b TOM B @ Raqpart

DAVID K, a hazai deephouse rajongók nagy kedvence ismét Budapestre látogat és ezúttal vele tart TOM B is, akivel egy szenzációs 4 órás b2b szettet fognak letolni a Duna part legszebb pontján, a raqparton!

Davidet nem kell bemutatni, járt már nálunk többször is, legutóbb a februári szülinapi őrületen szedte szét a táncteret Nico Pusch és Tom Pusch társaságában. Tom B barátjával gyakran zenélnek együtt, ismerik már egymást régóta, és a legjobbak a b2b businessben. Meglátjátok, zseniálisak együtt, deephouse mennyország a négyzeten! Érdekességképpen elmeséljük, hogy a Robin Schulz bulira David és Tom privátban eljöttek bulizni, mert annyira szeretik Budapestet és a magyar közönséget! És azóta várják már, hogy odategyék magukat és megmutassák együtt, hogy mit tudnak.

Ha nagyon igényes deephouset akarsz hallgatni, egy igazán pazar panorámával megáldott helyszínen, jófej emberekkel, normális társaságban, akkor ott a helyed! Egy biztos, különleges esemény lesz, ezt megígérhetjük! A belépés pedig, INGYENES!

MEET YOU @ raqpart!! ;)

Egy kis ízelítő a srácok közös munkáiból:

https://soundcloud.com/budapestcalling/budapest-calling-podcast-01-david-k-tom-b

https://soundcloud.com/bloes-brothers/bloes-brothers-18-tom-b-david-k

www.facebook.com/​events/​1450653015194885

Helyszín

  • Raqpart

    Jane Haining Rkp. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó