Pulzar

Partyajánló

BUDAPEST CALLING SUMMER SEASON OPENING @ Raqpart

Fellépők
Dátum 2015. május 30.
Helyszín Raqpart
Stílus Deep-House, House
BUDAPEST CALLING SUMMER SEASON OPENINGA Budapest Calling hivatalosan is megnyitja a nyári szezont május 30-án a legmenőbb open air helyen a városban, a Duna-part gyöngyszemén: a raqparton!Raqpart

BUDAPEST CALLING SUMMER SEASON OPENING @ Raqpart

A Budapest Calling hivatalosan is megnyitja a nyári szezont május 30-án a legmenőbb open air helyen a városban, a Duna-part gyöngyszemén: a raqparton!

Naplemente, mesés panoráma, nyári szellő, koktélok és természetesen elképesztően jó deep house és house zenék KANT előadásában!

Az este zenei aláfestését a Budapest Calling dj versenyének győztese, az Indigo Theory színesíti live actjével és hazánk legismertebb nu disco /deep house producere, Kovary pengeti meg a záróakkordokat egészen a napfelkeltéig!

Lineup:

Indigo Theory

KANT (Suara, Kitball, Katermukke)

Kovary

És a hab a torán pedig, hogy a BELÉPÉS: INGYENES! :)

Gyere el, éld át, bulizz velünk! Várunk sok szeretettel a kőoroszlánok lábánál! ;)

KANT

A fiatal dán dj/producer zenéje friss, üde, kreatív és nagyon izgalmas. A dallamos, groove-os ütemek és húzós, mély alap jellemzik zenéit, valamint az érzelmekkel teli vokális és az erős basszusra pulzáló zongora aláfestések. A lemeztáskája csupa ínyencséget rejt magában: a lágyabb daraboktól kezdve az energiával és bujasággal átszőtt zenékig.

www.facebook.com/​events/​1065019210178413/​

Helyszín

  • Raqpart

    Jane Haining Rkp. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó