Pulzar

Partyajánló

BUDAPEST CALLING // FLORIAN PAETZOLD

Fellépők
Dátum 2014. augusztus 15.
Stílus Deep-House
BUDAPEST CALLING // FLORIAN PAETZOLDAz első hivatalos Budapest Calling Bootleg bulit Florian Paetzold fogja prezentálni a nagyérdeműnek a Duna part gyöngyszemén, azaz a raqparton! A nyári szezon egyik régóta várt eseménye lesz a party, elképesztően jó deephouse zenékkel, hajnalig tartó táncolással és a szokásos megőrüléssel!

BUDAPEST CALLING // FLORIAN PAETZOLD

Az első hivatalos Budapest Calling Bootleg bulit Florian Paetzold fogja prezentálni a nagyérdeműnek a Duna part gyöngyszemén, azaz a raqparton! A nyári szezon egyik régóta várt eseménye lesz a party, elképesztően jó deephouse zenékkel, hajnalig tartó táncolással és a szokásos megőrüléssel!

Mi is az a bootleg? Minden bizonnyal mindenki hallott már bootlegeket de lehet fogalmunk sem volt, hogy épp egy bootleg szól. Úgy lehetne egyszerűen meghatározni, hogy – általában ismert, népszerű - zenék hivatalosan nem kiadott remixe valamilyen más műfajban, amiket jelen esetben a kedvenc stílusunkban, azaz deephouse feldolgozásban fogtok hallani. Florian a bootlegek világába nagyon komoly produkciókkal robbant be: Sam Smith, Milky Chance, Ellie Goulding, Genesis, Gorgon City számokat dolgozott át az elektronikus zene rajongók nagy örömére. Rengeteg régebbi darabra is számíthatunk majd, lesz kis nosztalgiázás kedvenc slágerekre, csak kicsit másképpen fognak szólni, kicsit jobban! Gyere el, és meglátod, meghallod! :)

Augusztus 15-én pénteken a raqparton egy igazi summer jam lesz, az utolsó Budapest Calling megmozdulás a nyári hónapokban, szóval kötelező a megjelenés!!

BELÉPÉS: INGYENES!!

www.facebook.com/​events/​266964000171744/​

Helyszín

  • Raqpart

    Jane Haining Rkp. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó