Pulzar

Partyajánló

MCs vs. LIVE! // raqpart // the grand opening concert @ Raqpart

Fellépők
Dátum 2014. május 24. – 1970. január 1.
Helyszín Raqpart
Stílus ismeretlen
MCs vs. LIVE! // raqpart // the grand opening concert!!!!! FIGYELEM MŰSORVÁLTOZÁS !!!!! /////////////////////////////////////////////////////////////// Sajnálattal közöljük, hogy minden erőfeszítésünk ellenére a ma estére tervezett koncert technikai okok miatt ELMARAD és egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. A raqpart bárterasz hivatalos nyitójára viszont továbbra is sok szeretettel várunk mindenkit egészen hajnalig, ahol Mr. Vasovski és DJ POLY dj set-jét live actel támogatja Herold P saxofonon. Megértéseteket köszönjünk!Raqpart

MCs vs. LIVE! // raqpart // the grand opening concert @ Raqpart

!!!!! FIGYELEM MŰSORVÁLTOZÁS !!!!!
///////////////////////////////////////////////////////////////

Sajnálattal közöljük, hogy minden erőfeszítésünk ellenére a ma estére tervezett koncert technikai okok miatt ELMARAD és egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A raqpart bárterasz hivatalos nyitójára viszont továbbra is sok szeretettel várunk mindenkit egészen hajnalig, ahol Mr. Vasovski és DJ POLY dj set-jét live actel támogatja Herold P saxofonon.

Megértéseteket köszönjünk!

Becsavartuk az utolsó villanykörtéket, behangoltuk a DJ pultot és végre teljes fordulatszámon pörögnek a smoothie készítők is. ennek örömére ünnepelni fogunk, mégpedig nem is akárhogyan!

Igazi nyárnyitó fesztivál hangulat a raqpart körül! lesz nagy színpad, színes italok, jókedv, mindez a szabad ég alatt közvetlenül a Duna parton!

ahol...

egy soha nem látott mikrofon párbajjal készülünk, hiszen Magyarország legjobb MC-i pörgetik majd a szavakat, ezzel ütemet diktálva a mögöttük álló hangszer virtuózoknak... és hogy ki lesz a győztes?

Ebben az esetben szerintünk mindenki eltekint majd a végkimeneteltől, mivel egy színpadon ilyen formában még soha nem találkozhattunk velük!

MCs:

Fluor Tomi - MC

DiazBeats - MC, ének

Roland Wolfie Farkas (punnany massif) - MC

Snow Peti - MC

MC KEMON (Irie Maffia) - MC

Kama & Sanyóca (Mary PopKids) - ének,MC

Puskás Peti - apuskaspeti (The Biebers / Official) - ének

LIVE!:

KASAI - ének

Bata Pisti ( Juli Fabian & Zoohacker , SENA) - basszusgitár

Cséry Zoli (SUBSCRIBE) - billentyű

DJ Q-Cee - lemezjátszó

Delov Jávor - (Turbo) dob

creative director - Takács Ákos

Várunk tehát mindenkit rengeteg mosollyal, hűsítő smoothiekkal és egy igazán különleges könnyűzenei megőrüléssel a nagy kőoroszlánok tövében!

A RENDEZVÉNY INGYENES!

www.facebook.com/​events/​436853796459508/​

Helyszín

  • Raqpart

    Jane Haining Rkp. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó