Pulzar

Partyajánló

BUDAPEST CALLING OPEN AIR / MIGUEL CAMPBELL @ Raqpart

Fellépők
Dátum 2015. augusztus 8.
Helyszín Raqpart
Stílus NuDisco, Deep-House, House
BUDAPEST CALLING OPEN AIR / MIGUEL CAMPBELLAz augusztus 8-i szombat éjszaka a hűvös Leedsből érkező Miguel Campbell hozza a forró nudisco és deep house ütemeket a raqpart és a budapesti éjszakába!Raqpart

BUDAPEST CALLING OPEN AIR / MIGUEL CAMPBELL @ Raqpart

Az augusztus 8-i szombat éjszaka a hűvös Leedsből érkező Miguel Campbell hozza a forró nudisco és deep house ütemeket a raqpart és a budapesti éjszakába!

Miguel Campbellt már a ’90-es években is jelen volt a leedsi underground zenei világban DJ-ként. Az első komolyabb lépésekre 2006-ban került sor: Miguel ekkor alapította saját kiadóját, az Outcross Records-t, és rengeteg disco és funk elemet felvonultató szettjei és zenéi gyorsan népszerűvé váltak.

A nagy áttörést egy unalmas, 2009 végi vasárnap délután hozta el: Miguel próbaképpen átküldte két új zenéjét a szintén leedsi Richy Ahmed-nek. Pár hónappal később a két zene már a 2010-es Miami Winter Music Conference-n tarolt, nem véletlen, hogy Jamie Jones is lecsapott rájuk és egyből szerződtette Miguelt kiadójához, a @Hot Creations-höz, ahol 2011 szeptemberében jelent meg a Baby I Got It EP. Érdekes módon a b-oldal. a „Something Special” vált igazi klubhimnusszá, ez azonban nem változtatott a tényen, hogy Miguel világszerte ismertté vált.

Leállni azonban nem lehetett, a Miguel által képviselt, nudisco és deep house házasításából létrejött house zene rengeteg rajongót talált, így 2012-ben a temérdek fellépés mellé már nem csak újabb EP-k, hanem egy album is érkezett „Back in Flight School” címmel, osztatlan sikert aratva világszerte.

Miguel az elmúlt 2 évben sem mutatta jelét a lassításnak, aminek az eredményeként olyan kiadók palettájára is felkerült, mint a Bpitch Control, Kolombo labelje, a Loulou Records vagy az Aeroplane által fémjelzett Aeropop.

A rengeteg siker és a nemzetközi elismertség tehát nem véletlen, hamarosan pedig mi is ízelítőt kapunk abból a nudiscoval átitatott szexi varázslatból, amit Miguel Campbell szettjei jelentenek.

Augusztus 8-án tehát találkozó a raqparton, ahol már a naplemente előtt várunk a kedvenc house és nudisco zenékkel!

● BELÉPÉS: ingyenes // ENTRANCE: free

www.facebook.com/​events/​1676722815882972/​

Helyszín

  • Raqpart

    Jane Haining Rkp. Budapest, Hungary 1051

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó