Pulzar

Partyajánló

LavaLava & Deepbeats w/ LEON VYNEHALL @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. február 21.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus deep, House
LavaLava & Deepbeats w/ LEON VYNEHALLA divat ismétli önmagát, állítja az elterjedt mondás. Mi ezen annyit pontosítanánk, hogy ami egyszer gyökeresen megváltoztatta az elektronikus zenei életet, miért ne tehetné meg újból? Persze, hogy megtette. A kétezres évek közepe, vége felé kezdett újra életre kelni az egyszer már méltán bizonyított, a világ számára egy legendás generációt adó régi iskolás house hangzás. Nagy szerepe volt ebben London mellett olyan dél-angliai városoknak, mint például a basszus alapú house zenék elterjedésében kiemelkedő pozíciót betöltő Bristol, illetve a déli elektronikus zenei élet központjának számító Brighton.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LavaLava & Deepbeats w/ LEON VYNEHALL @ Corvintető, Budapest

A divat ismétli önmagát, állítja az elterjedt mondás. Mi ezen annyit pontosítanánk, hogy ami egyszer gyökeresen megváltoztatta az elektronikus zenei életet, miért ne tehetné meg újból? Persze, hogy megtette. A kétezres évek közepe, vége felé kezdett újra életre kelni az egyszer már méltán bizonyított, a világ számára egy legendás generációt adó régi iskolás house hangzás. Nagy szerepe volt ebben London mellett olyan dél-angliai városoknak, mint például a basszus alapú house zenék elterjedésében kiemelkedő pozíciót betöltő Bristol, illetve a déli elektronikus zenei élet központjának számító Brighton.

Topp Thomas Oliver, ismertebb nevén Leon Vynehall is az új hullám egyik legnagyobb ígérete, aki 2012-ben debütált a brightoni illetőségű Well Rounded Housing Project címkén első önálló kiadványával. Az azóta eltelt alig több mint másfél év alatt, egy a szakma által ismert és elismert producerré nőtte ki magát. Így jelenhetett meg még ugyanabban az évben önálló ep-je a George Fitzgerald által dirigált Man Make Music kiadón, ahol nem mellesleg (Christian Piers-el közös) Laszlo Dancehall alteregójának két korongja is napvilágot látott. 

A kezdeti sikerek után nem kellett sokat várni rá, hogy a következő évben újabb két lemezzel képviseltesse magát olyan kurrens labeleken, mint a Martyn vezette 3024, vagy a legendás Ninja Tune artist Fink, valamint Will Saul közös istállója az Aus Music. Energikus szettjeiben kiválóan megfér egymás mellett a lo-fi house, a uk-garage hangzással vastagon átitatott táncparkett bomba, ha épp nem egy berlini raw techno-t kever chigago house-ra a legnagyobb természetességgel. Teszi ezt legnagyobb örömünkre február 21-én a Corvintetőn, ahol egy estére egyesíti erejét a LavaLava és a Deepbeats csapata, keretbe foglalva Vynehall úr kétórás szelíd ámokfutását.

LavaLava & Deepbeats w/ LEON VYNEHALL (Aus, 3024 - UK)

Leon Vynehall (Aus, 3024, Man Make Music - UK)
Po:ti (Deepbeats, Limit!)
Reload (Deepbeats)
Tolo / Mate Tollner (LavaLava, Cimelde, Moira)
FeZ (LavaLava)
Falcao (LavaLava)


Jegyár / Entry: 1000 Ft

www.facebook.com/​events/​489661721140181/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó