Pulzar

LIGHTA' - SHE FIRE Birthday Night flyer

Partyajánló

LIGHTA' - SHE FIRE Birthday Night @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. június 29.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, Drumfunk, Electro,
Jungle, Minimal, Progressive House, Techno
LIGHTA' - SHE FIRE Birthday NightHat tűzrőlpattant menyecske tavaly ilyenkor összeállt, hogy kipróbálják magukat együtt, ezzel keresve a kérdést, milyen is a nő a pult mögött. más-e, különlegesebb-e, mint a férfi dj.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LIGHTA' - SHE FIRE Birthday Night @ Corvintető, Budapest

Hat tűzrőlpattant menyecske tavaly ilyenkor összeállt, hogy kipróbálják magukat együtt, ezzel keresve a kérdést, milyen is a nő a pult mögött. más-e, különlegesebb-e, mint a férfi dj.
 Erre a kérdésre csakis a közönség adhatja meg a választ, és erre nem is lehetne jobb alkalom, mint június 29-én a Lighta', a She Fire 1. születésnapi bulija a Corvintetőn. Mindezen túl közülük hármójuk is szülinaposak, így sokszorosan különleges június utolsó péntekének éjszakája.

 
Mindegyik hölgy az underground ismert dj-je: Kebab, Zosha a dubstep, Mira, Cheeky a breakbeat, house, tech, míg Ren és Dsh a drumandbass vonalat képviseli. A többség már gyerekkora óta zenével foglalkozik és közel tíz éve áll a pult mögött. Többen felléptek külföldön, és a hazai partyélet rendszeresen foglalkoztatott figurái. A She Fire kooperációnak köszönhetően egymás zenei világát is egyre inkább megismerték, és még jó barátok is lettek.
 
A lányok főként bakelitről játszanak, zenei ízlésük kifinomult, keverési technikájuk precíz, és az sem mellékes, hogy mellbedobás nélkül is dögösek és vagányak. Az est fényét emeli még MC Tina (Ro) vendégszereplése, aki olyan nevek mellett énekelhetett már, mint Storm, Klute, Shy FX vagy mondjuk Paul Arnold, ezen túl saját bandája van és számos projektben vesz részt.
 
A hölgyek mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné egy kicsit más megvilágításban eltölteni a szokásos péntek esték egyikét, és ünnepeljétek velük együtt a She Fire első szülinapját!
Virágokat és az italokat szeretettel fogadják a pultban.
 
Időpont: 2012. június 29. 22.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béka utca felől)
Jegyár: 300,- Ft


Line-up:
Kebab (dubstep)
Zosha (dubstep)
Mira (tech house, breakbeat)
Miss Cheeky (breakbeat, techno)
DJ Ren (jungle, drum and bass)
DSH (drum and bass, neurofunk)
hosted by MC Tina (Anonim TM, RO)

Facebook: https://www.facebook.com/SheFireOfficial
http://corvinteto.hu/
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/385761501471071/


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó