Pulzar

Partyajánló

LavaLava + ikz present AXEL BOMAN @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. április 30.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Tech-house
LavaLava + ikz present AXEL BOMANNagy örömünkre, hosszú szervezés után április 30-án, DJ Koze Pampájától érkezik AXEL BOMAN!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LavaLava + ikz present AXEL BOMAN @ Corvintető, Budapest

Nagy örömünkre, hosszú szervezés után április 30-án, DJ Koze Pampájától érkezik AXEL BOMAN!

 AXEL BOMAN (Pampa, Ourvision, Freerange, Studio Barnhus, Ovum - SWE)
Crimson & Chrom (ikz, Lick The Click!)
Joe Bonez (Tilos)
Tolo (LavaLava)
FeZ (LavaLava)
Falcao (LavaLava)

2012. április 30., hétfő 22:00-06:00 (Másnap május elseje!)
Corvintető (Budapest, Blaha Lujza tér)

█ Jegyár: 23:00 előtt ingyenes, utána éjfélig 500 forint, éjfél után 800 forint.
_

A Lavalava és az Ikz legújabb közös szervezésében a szédítően színes svéd klubszíntér legnagyobb ígérete, Axel Boman érkezik, hogy humorral bőszen átitatott műsorával vigyen színt a pesti éjszakába. A 90-es évek rave-őrületében és warehouse bulik világában szinte még gyerekfejjel megmártózó Axel aktív lemezgyűjtésbe fogott, és szerteágazó érdeklődése máig tetten érhető dj-szettjeiben és produceri munkáiban egyaránt.

Az "emotional, naive space funk", ahogy saját stílusát aposztrofálja nagy adag hiphop és Chicago house, Detroit techno hatásról, a koszos, analóg hangzások iránti vonzalmáról tanúskodik. Kicsavart diszkója a zenei poénok, az érzelmesség és az ellenállhatatlan grúvok sajátos elegye, amiről süt a felszabadultság és a játékosság. Ezek után kicsit sem volt meglepő, az Ourvision címke alatt kijött szárnypróbálgatásai után produceri áttörését az abszolút zenei rokonlélek, DJ Koze futatta Pampa kiadónál érte el a 2010-ben megjelent Holy Love Ep-vel. Még ebben az évben Petter és Kornél Kovács társaságában megalapította saját műhelyét, a Studio Barnhust. A tavalyi év a hiperaktivitás jegyében telt el: folyamatos megjelenések és remixek a sajátján kívül olyan kiadóknál, mint a Suol, a Permanent Vacation, a Tartelet, a Hypercolour, a Play It Down, a Mood Music....és ehhez hasonlóan végeláthatatlan turnézásba fogott világszerte. A 2011. év végi összesítő, best new comer listákon számtalan fórumon előkelő helyen felbukkant a neve, és naptára nagyjából ez év hátralévő részében is zsúfolásig telt meghívásokkal, az ajándék szabadnappal lehetőség nyílt, hogy Budapestet is bevegye állomásai közé, és ízelítőt adjon sármos skandináv humorából.

További infók, zenék, mixek:
www.soundcloud.com/axelboman/
www.boilerroom.tv/axel-boman-50-min-mix/

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó