Pulzar

Belépő
23Ingyenes

Partyajánló

Rodriguez Jr live (Mobilee - FRA) | LavaLava Karácsony és Évzáró @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. december 23.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Deep House, House, Minimal, Tech-house,
Techno, Progressive House, House
Rodriguez Jr live (Mobilee - FRA) | LavaLava Karácsony és ÉvzáróÍgy az év vége felé elérkezett az idő, hogy megköszönjük, hogy velünk buliztatok ebben az esztendőben is. 14 idei saját szervezésű bulinkon 7 nemzetközi fellépőt (Patrice Bäumel, Maya Jane Coles, KiNK, Sei A, M A N I K, Langenberg, Sebastian Russell) és megannyi hazai favoritot (és barátot) láttunk vendégül. Lehetőséget kaptunk a Volt, a Balaton Sound és a DumDum fesztiválokon is. Mögöttünk van egy hangulatos vasárnapi Open Air szezon, amit kedvenc klubbunk tetejéről követtünk el (to be continued!) és ugyanebben az idősávban (a hideg hónapok alatt) kezdjük belakni magunkat az Anker Klubba is. Szóval: 'Köszi, hogy jöttök!' és bulizzunk egy nagyot még Karácsony előtt!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Veritas
összes résztvevő megtekintése

Rodriguez Jr live (Mobilee - FRA) | LavaLava Karácsony és Évzáró @ Corvintető, Budapest

Így az év vége felé elérkezett az idő, hogy megköszönjük, hogy velünk buliztatok ebben az esztendőben is. 14 idei saját szervezésű bulinkon 7 nemzetközi fellépőt (Patrice Bäumel, Maya Jane Coles, KiNK, Sei A, M A N I K, Langenberg, Sebastian Russell) és megannyi hazai favoritot (és barátot) láttunk vendégül. Lehetőséget kaptunk a Volt, a Balaton Sound és a DumDum fesztiválokon is. Mögöttünk van egy hangulatos vasárnapi Open Air szezon, amit kedvenc klubbunk tetejéről követtünk el (to be continued!) és ugyanebben az idősávban (a hideg hónapok alatt) kezdjük belakni magunkat az Anker Klubba is. Szóval: 'Köszi, hogy jöttök!' és bulizzunk egy nagyot még Karácsony előtt!

Kapcsolódó cikkek

  • Balaton Sound 2013: az elsők között…

    Steve Aoki, a Justice, a Dada Life, Hardwell és a Bloody Beetroots már biztosan jelen lesznek az idei Balaton Soundon, Zamárdiban. A prémiumfesztivál sikere hetedik éve töretlen és kategóriájában immár az öreg kontinens 10 legjobb fesztiválja közt szerepel a European Festival Awards megmérettetésén.
  • 36 óra zenei adatfolyam – új formátum a partikultúrában

    Together Ultimate 36h Live Stream + Official Website Launch A nemzetközi elektronikus zenei projektekben jeleskedő Burn Studios támogatásával október 13-14-én nem kis feladatra vállalkozik a Together csapata, egy 36 órás online partit szervez, mely párhuzamosan zajlik a főváros több hasonló témájú rendezvényével.
  • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

    Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó