Pulzar

Éjszakai Mozizás flyer

Belépő
Mindenkinek1 999 Ft

Partyajánló

Éjszakai Mozizás @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 7.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus House
Éjszakai MozizásRendhagyó ÉJSZAKAI MOZIZÁSra invitál az óbudai Cinema Hall október 7-én, AHOL A FŐSZEREPLŐ EZÚTTAL NEM A VÁSZNON NÉZHETŐ, HANEM TE MAGAD LEHETSZ! Három teremben három hamisítatlanul XXI. századi zenei kalandtúrán vehetnek részt mindazok, akik kellően nyitottak az újdonságra, a minőségre, és nem sajnálnak széttáncolni egy este alatt akár egy teljes cipőtalpat… A szerencsések meg is nyerhetik saját maguk és barátaik beugróját a buliba!Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

Éjszakai Mozizás @ Cinema Hall, Budapest

Rendhagyó ÉJSZAKAI MOZIZÁSra invitál az óbudai Cinema Hall október 7-én, AHOL A FŐSZEREPLŐ EZÚTTAL NEM A VÁSZNON NÉZHETŐ, HANEM TE MAGAD LEHETSZ! Három teremben három hamisítatlanul XXI. századi zenei kalandtúrán vehetnek részt mindazok, akik kellően nyitottak az újdonságra, a minőségre, és nem sajnálnak széttáncolni egy este alatt akár egy teljes cipőtalpat… A szerencsések meg is nyerhetik saját maguk és barátaik beugróját a buliba!

 Az egykor moziként üzemelő Kolosy téri Cinema Hall újabban egyre inkább a budapesti klubberek kedvenc szórakozóhelyévé kezd válni, és sorban ad otthont a legnevesebb partisorozatoknak. Most egy össznépi happening erejéig - úttörő szerepet felvállalva - a hazai klubélet három különféle szegletének krémjét hozza egy tető alá:

- A bátor kezdeményezés egyik színterén az R’n’B kapja a főszerepet, azon belül is a műfaj két közkedvelt képviselője: Soulja és Jam-I

- A House persze elmaradhatatlan egy ilyen kaliberű estén, így aztán a második teremben ez a lassan örökzölddé váló stílus uralja majd a táncparkettet. A lemezjátszók mögött a nemzetközi hírű magyarok, vagyis a Muzzaik duó és Soneec pörgetnek, mellettük pedig felsorakozik az újabb generáció színeiben az Imrik & Petro páros.

- Mivel a tengeren innen és túl is óriási erővel hódít az electro, így ennek egy külön teremben biztosít helyet az Éjszakai Mozizás, ahol a Robotrock, Buzzlight, Geri, R’Jean és Pedro korbácsolja fel a kedélyeket. A bemelegítésről a Warped Destruction gondoskodik. 

Ha valaki még nem járt volna a Cinema Hallban, de kíváncsi rá, hogyan lehet egy moziból zseniális partihelyszínt varázsolni, akkor kukkantson rá a linkre! 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.280910388590806.89691.210581925623653

Az önfeledt hangulathoz a baráti árak is hozzájárulnak. A Cinema Hallban ezt is szem előtt tartják. Bizonyítékul íme, egy kis ízelítő az itallapból: a long drinkek 990 Ft-ért, a sörök 500-ért kaphatóak egész este. Ráadásul az első 500 kupica Jägermeister ingyenes! A belépő szinte jelképes, mindössze egy ezres, de 6000 forintért VIP jegyet is lehet váltani all inclusive tartalommal, tehát korlátlan fogyasztással, s bejutással az emeleti VIP szektorba. (Érdemes igyekezni, aki ilyet szeretne, mert limitált, 200 darabos a jegykeret.)

---------------------------------------------------------------------------------------------

JÁTSSZ ÉS NYERJ!!!

Töltsd le a buli plakátját és tedd ki profilképnek a Facebook oldaladon!

Aki a legtöbb lájkot gyűjti rá, nyer! Ilyen egyszerű ;)

1. helyezett: Páros VIP belépőt kap! Korlátlan italfogyasztással!

2. helyezett: 4 db sima belépőt kap!

3. helyezett: 3 db sima belépőt kap!

4. - 10. helyezett: Páros sima belépőt kap!

Ha részt akarsz venni a játékban, írd az esemény falára: "Ott leszek" - ezzel látni fogjuk, Te játszol! Hajrá! A nyerteseket levélben értesítjük a buli előtti napon, legkésőbb 22:00 óráig.

Megközelítés:

Szentendrei HÉV

Buszokkal: 86, 109, 260

Villamossal: 17

Éjszakai busszal: 923

A Kolosy tértől 1 perc gyalog! 

MAXTAXI AKCIÓ: Budapesten belül bárhonnan/bárhová 1999 Ft-ért!

Tel.: 06 1 / 22 22 333

Budapest, III. Bécsi út 44. Cinema Hall Budapest

http://www.facebook.com/imrikandpetro

http://www.facebook.com/muzzaikofficial

http://www.facebook.com/CinemaHall

http://www.facebook.com/pages/Dj-Soneec/192374946846

http://www.facebook.com/robotrockmusik

http://partyphoto.hu/program/ejszakai-mozizas-3-buli-1-moziban


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó