Pulzar

Holland Nite flyer

Partyajánló

Holland Nite @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. július 29.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus House, Progressive House, Techno
Holland Nite"Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert arra van idő...." - és ha már Balaton, akkor a szezonban is a FLÖRT THE CLUB a legjobb bulik helye és a legjobb hely a bulizásra. Egy régi hagyomány elevenedik fel ismét Siófokon. Emlékszel még a legendás 48 órás HOLLAND weekend-ekre ? Ezúttal megint átélheted azt az őrületet, egy vérbeli Holland fellépővel, aki már sokadjára bizonyítja a hazai közönség előtt, hogy nem tréfál ha a dj pultban áll!Flört, Siófok, Sió utca 4.

Holland Nite @ Flört, Siófok

"Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert arra van idő...." - és ha már Balaton, akkor a szezonban is a FLÖRT THE CLUB a legjobb bulik helye és a legjobb hely a bulizásra. Egy régi hagyomány elevenedik fel ismét Siófokon. Emlékszel még a legendás 48 órás HOLLAND weekend-ekre ? Ezúttal megint átélheted azt az őrületet, egy vérbeli Holland fellépővel, aki már sokadjára bizonyítja a hazai közönség előtt, hogy nem tréfál ha a dj pultban áll!

 MICHEL DE HEY neve többszörös garancia arra, hogy rendhagyó módon, ezúttal JÚLIUS 29-én PÉNTEKEN ismét a Flört falai között bulizz. A fővárosban is és a kelet régió legendás klubjaiban is többször vastaps követte Michel szettjeit és mindig szeretettel várják Őt itthon a táncolni vágyók. Ezúttal sem lesz tingli - tangli a Flörtben, mert mi nem erről vagyunk híresek!

A house, tech house és techno lesz az uralkodó irány, melyhez a budapesti hosszú reggelek főszereplője és fiatal üdvöskéje AYDAN és a klub kedvenc házigazdája DANDY járul még hozzá!

Ha ez sem elég akkor nem kell mást tenned csak gyere el igyál a FLOW-ból és hagyd hogy magával ragadjon az áramlás és meglátod, hogy egy több dimenziós utazásban veszel részt a legjobb zenéi aláfestéssel!

Nyisd ki a palackot és FLOW YOUR MIND!

2011 JÚLIUS 29. PÉNTEK
FLÖRT THE CLUB
HOLLAND NITE

MICHEL DE HEY -
DANDY - TrueSounds
AYDAN - Coronita Budapest

INFO: +36.20.333.33.03

FREE PARTY BUS TO FLÖRT (8600 Siófok, Petőfi sétány 6.): +36.30.35.22.555


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó