Pulzar

Belépő
Mindenkinek200 Ft

Partyajánló

LavaLava pres. Manik (USA) @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Sonashi, Plush
Dátum 2011. július 16.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, House,
Electronica, Electro
LavaLava pres. Manik (USA)Manik New Yorkban látta meg a napvilágot, a New York-i egyetemen zeneipar szakon végzett. Már tanulmányai alatt is megjelentett felvételeket Christopher Manik néven, melyek főként technoorientált zenék voltak, de a sikert, pénzt, nőket, csillogást a M A N I K projekt hozta el..Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LavaLava pres. Manik (USA) @ Corvintető, Budapest

Manik New Yorkban látta meg a napvilágot, a New York-i egyetemen zeneipar szakon végzett. Már tanulmányai alatt is megjelentett felvételeket Christopher Manik néven, melyek főként technoorientált zenék voltak, de a sikert, pénzt, nőket, csillogást a M A N I K projekt hozta el..

 Debütáló EP-jét rögtön Josh Wink Ovum kiadója publikálta, melyet egy Culprit- (Lee Foss, Jamie Jones, Soul Clap), majd egy Poker Flat- (Steve Bug kiadója) EP is követett. A brit DJ Mag listára tette, egyenesen a 'Hot To Watch 2011'-művészek közé: e kategóriába mindig azon új arcok kerülnek, akikre érdemes odafigyelni a jövőben. Nem is tévedtek, ugyanis 2011 májusában MANIK az Ovum segítségével adta ki első albumát: a meglehetősen eklektikus lemezen hallható house, deep house, acid funk, disco, hiphop, electronica és downtempo, mi szem-szájnak ingere.

Az ifjú titán munkáira Anja Schneider, Josh Wink és Lee Foss már teljesen rákattant, mindegyik rendszeresen játssza bulijain Manik egy-egy számát. Az amerikai dj nyári világkörüli lemezbemutató turnéjának első európai állomása a budapesti Corvintető, ahol a hazai vendég szerepében: Plush & Sonashi, valamint a házigazda: Tolo, FeZ és Falcao.

Időpont: 2011. július 16. 22.00 – 06.00

Helyszín: Corvintető

Fellépők: MANIK (Ovum, Poker Flat, Hot Creations, Four:Twenty, Culprit - New York, USA)

Plush & Sonashi

Tolo (LavaLava)

FeZ (LavaLava

Falcao (LavaLava)

Jegyár: : 200,- Ft.

MANIK zenék, mixek:

http://soundcloud.com/manik_nyc

Info, akkreditációk:
hippikiller@gmail.com

lavapromo@gmail.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó