Pulzar

Partyajánló

Reggae Thursday @ Instant, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. március 3.
Helyszín Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok
Stílus House, Tech-house, Reggae, Dancehall,
Hip-hop
Reggae ThursdayInstant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok

Reggae Thursday @ Instant, Budapest

TILOS PARK - Reggae Thursday -  Mr Skunk & Lee'n'Gum (Reggae, Digital, Dancehall, Hip-Hop) - Ingyenes/Free

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Electronic Seasons Festival – interjú a szervezővel

    Az Electronic Seasons Festival még el sem kezdődött, de már mindenki beszél róla. Sokan nem értik, miért fesztivál, ha egyszer klubest, s hogy mi is ez az egész. A hirdetéseket elnézve egy tökéletes estét tölthetünk el március 12-én a Kalászi Sportcsarnokban. Hogy a szép szavak és a színes képek mögött valódi tartalom van, arról a legilletékesebb, maga a szervező beszélt, aki nem más, mint a VJ-ként és tévésként ismertté vált Six, vagyis Juhancsik István.
  • Vérében a táncoltatás mestersége – interjú Hermanezzel

    Egy nagy latin koktél: így jellemzi magát Hermanez, aki az Electronic Seasons Festival egyik kiemelt külföldi vendége lesz március 12-én. A híres nemzetközi ügynökség, a Great Stuff művésze táncolni ugyan nem, de táncoltatni annál nagyobb érzékkel tud. Megtette ezt már sokszor és sok helyütt a nagyvilágban, mindenütt osztatlan és elsöprő sikerrel. Mégis nagyon szerény és közvetlen emberrel találtuk magunkat szembe, amikor felkértük e röpke kis csevejre. A nemzetközi színtér egyik legújabb kedvence most nektek nyilatkozik, mielőtt alaposan elhúzná a nótátokat!
  • Electronic Seasons Festival - Rád szabtuk, hogy minket választhass…

    2011 tavaszán is lesz kikelet, de ezúttal másként érezzük majd a vízfakasztó tavasz vibráló pezsgését a Tuborg jóvoltából. Egy nemes kezdeményezés szökken szárba forráspontig hevítve a megdermedt kedélyeket. Az Electronic Seasons Festival március 12-én megtöri a megszokás jegét és felszínre hozza minden partiarc rejtett vágyát: egy világszínvonalú elektronikus zenei rendezvénysorozatot szinte szemtelenül alacsony árakon.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó