Pulzar

Mariposas pres. Naga & Beta flyer

Partyajánló

Mariposas pres. Naga & Beta @ Baki, Balmazújváros

Fellépők
Dátum 2011. február 4.
Helyszín Baki, Balmazújváros
Stílus Electro, Electronica, House, Minimal,
Progressive House, Tech-house, Techno, trap
Mariposas pres. Naga & BetaIsmét kivirul a house alföldi oázisa Balmazújvároson! A Mariposas február 4-én csábítja új randevúra a környék álmatlan vándorait. A finomra szeletelt groove-okat és a vastagon kibélelt basszusokat mesteri séfek keverik: Naga & Beta, Rem-C, a Judge Brothers és a házigazda, Thomas Borzai.Baki, Balmazújváros,

Mariposas pres. Naga & Beta @ Baki, Balmazújváros

Ismét kivirul a house alföldi oázisa Balmazújvároson! A Mariposas február 4-én csábítja új randevúra a környék álmatlan vándorait. A finomra szeletelt groove-okat és a vastagon kibélelt basszusokat mesteri séfek keverik: Naga & Beta, Rem-C, a Judge Brothers és a házigazda, Thomas Borzai.

 A hajdú-bihari kisvárosról eddig nem sokat hallhattak az elektronikus zene elkötelezett hívei. A környék elnéptelenedettnek hitt e-zenei színpada azonban időközben újra benépesedni látszik, s egy új, fogékony nemzedék kezdi hallatni hangjait. Az első, még tavaly nyáron életre keltett Mariposas est sikere még magukat a szervezőket is meglepte. A közönség nemcsak műértő, hanem egyesen nyitott és újdonságra éhes, a hangulat ennek megfelelően elképesztően lelkes. Kapták is a house-t minden mennyiségben, Rem-C és Nora Naughty vendégszereplésével.

Ezúttal a már-már élő legendának számító Naga-Beta páros látogat el a Mariposas megmozdulására. A patinás Hairy krú két délceg atyja mindent tekintetben a lehető legjobb választás volt, hiszen ők Budapesten is évek óta iránymutatók. A Hairy Nightok messzi földön híresek, de nekik köszönhető a szerdánkénti Ablak-A-Dubrák varázslatos atmoszférája is. House-tól house-ig kísérgetik a fővárosi vigécek a House2House esteken a két veterán prófétát, mindegy, hol hozzák tető alá a house-t, a krémes-prémes rajongók boldogan követik őket. A hazai e-zene e két nagy mágusa most végre leteszi a névjegyét Balmazújvárosban is.

Velük együtt érkezik a miskolci származású, de már jó ideje Budapesten élő Rem-C, aki láthatóan nem felejtette el sosem, honnan indult: a keleti régió szülötte a fővárosi évei alatt is ugyanaz a lelkes és szerény ember maradt, aki volt. A Housefactorya megalapításával életműve maradandó részét sikerült életre hívnia. Az évek óta sikeres projekt a Justmusic Fm-en is pörög műsorként kiteljesedve a virtuális éterben.

A szakszerű talajelőkészítésért a Viharsarokból érkező Judge Brothers felel majd. Az est szervezője és házigadája az ígéretes ifjú próféta, Thomas Borza is kiveszi persze a részét a jóból, helyesebben nagyon is odateszi majd magát. Remélhetőleg ti sem lesztek ezzel másként!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó