Pulzar

Mariposas with Coyote( Exclusive 3 hour set) flyer

Partyajánló

Mariposas with Coyote( Exclusive 3 hour set) @ Baki, Balmazújváros

Fellépők
Dátum 2012. február 10.
Helyszín Baki, Balmazújváros
Stílus Electro, House, Minimal, Progressive House,
Tech-house, Techno
Mariposas with Coyote( Exclusive 3 hour set)A 2012-es évet nagy durranással nyitja Magyarország keleti régiójának kiemelkedő underground rendezvénysorozata! Február 10.-én hazánk prérifarkasa COYOTE teszi tiszteletét Balmazújvároson a Mariposas csapat vendégeként. Gabi régóta a kívánságlistánk élén áll és a korábbi közvélemény kutatás alapján a tiéteken is, ezért különösen nagy öröm számunkra hogy elfogadta a felkérést!Baki, Balmazújváros,

Mariposas with Coyote( Exclusive 3 hour set) @ Baki, Balmazújváros

A 2012-es évet nagy durranással nyitja Magyarország keleti régiójának kiemelkedő underground rendezvénysorozata! Február 10.-én hazánk prérifarkasa COYOTE teszi tiszteletét Balmazújvároson a Mariposas csapat vendégeként. Gabi régóta a kívánságlistánk élén áll és a korábbi közvélemény kutatás alapján a tiéteken is, ezért különösen nagy öröm számunkra hogy elfogadta a felkérést!

 Nem is akármilyen vendégszereplés lesz ez hiszen Gábor máris egy exclusive 3 órás szettel készül, hogy még különlegesebb legyen ez az este.

Akinek volt már szerencséje hallani az sosem felejti, emlékezzünk csak Magyarország vezető nagycsarnokos rendezvényeire vagy a Balaton Sound felejthetetlen Morning Sound-os szettjeire!

Február 10.-én tehát egy újabb életre szóló élményben lehet részed a MARIPOSAS jóvoltából, butaság lenne lemaradni róla!


"A prérifarkas már a kertek alatt settenkedik" ne hagyd ki balmazújvárosi produkcióját!

AZ ESTÉN EGY BŐVÍTETT HANGRENDSZERREL FOGUNK ÜZEMELNI!:)

Line-up:
COYOTE 
THOMAS BORZA 
THE JUDGE BROTHER


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó