Pulzar

Bladerunnaz presents Budapest Jungle w DJ Bailey flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz presents Budapest Jungle w DJ Bailey @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. november 27.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Tech-house, Breakbeat, Drum and Bass, Hip-hop,
Nu Beats
Bladerunnaz presents Budapest Jungle w DJ BaileyA Budapest Jungle új kezdeményezés, amely a stílus aranykorába repíti vissza a budapesti közönséget. A sorozaton a hazai veteránok mellett egy-egy nemzetközi vendég is segít a múltidézésben azok közül, akik ott bábáskodtak a drum and bass és a jungle megszületésénél.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: peech Airlia danze2m P41n73R1
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz presents Budapest Jungle w DJ Bailey @ Corvintető, Budapest

A Budapest Jungle új kezdeményezés, amely a stílus aranykorába repíti vissza a budapesti közönséget. A sorozaton a hazai veteránok mellett egy-egy nemzetközi vendég is segít a múltidézésben azok közül, akik ott bábáskodtak a drum and bass és a jungle megszületésénél.

A Metalheadz alapembere, aki jelenleg a BBC 1XTRA rádióadón vezet drum and bass műsort roppant különleges szettel érkezik a Corvintetőre. Bailey ugyanis fogta magát és házról házra járva begyűjtötte az aranykor legnépszerűbb kiadóitól és DJ-itől a soha meg nem jelent felvételeket. Így ezen az estén olyanok olyan arcok kiadatlan zenéi szólnak majd, mint a Bad Company, Ed Rush & Optical, Matrix, Fierce, Dom & Roland, Trace, a legendás szupergrup Drum Kru vagy éppen Photek, és más Metalheadz fejek talán soha nem hallott művei. 

Kellhet ennél több egy drum and bass rajongónak? Aki akkoriban kapcsolódott be a dologba, annak azért lesz érdekes, aki mostanában ismerkedik a stílussal, annak különleges történelemóra, amelyre talán még Londonban is felkapják a fejüket.

 Budapest Jungle: DJ Bailey – The unreleased dubplates set

2010. november 27.

Corvintető  

Belépő: 500 HUF

Line up

DJ Bailey (Metalheadz, 1XTRA - UK) – The unreleased dubplates set

Chris.su (Bladerunnaz. Subtitles)

Mastif (Bladerunnaz)

Cadik (All Soundz)


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó