Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
23 00 ig1 500 Ft

Partyajánló

CNN & Badgirls Open Air @ Lantai Birtok, Nagykörös

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 4.
Helyszín Lantai Birtok, Nagykörös
Stílus House, Progressive House, Tech-house
CNN & Badgirls Open AirEgy nem mindennapi open air mulatság veszi kezdetét szeptember első hétvégéjén. A jó idő utolsó napjait kihasználva a most 10 éves Badgirls és a tiszakécskei CNN rezidens Stuart egy közös rendezésű szabadtéri bulira invitál miden partiarcot.Lantai Birtok, Nagykörös,

CNN & Badgirls Open Air @ Lantai Birtok, Nagykörös

Egy nem mindennapi open air mulatság veszi kezdetét szeptember első hétvégéjén. A jó idő utolsó napjait kihasználva a most 10 éves Badgirls és a tiszakécskei CNN rezidens Stuart egy közös rendezésű szabadtéri bulira invitál miden partiarcot.

CNN & BADGIRLS OPEN AIR
Helyszín: Nagykőrös, Lantai Birtok
Időpont: 2010-09-04 (Szombat)

Dj’k: Pat Duff, James Cole, Shabaam, Stuart

Belépő: 1500/2000 Ft

Info: + 36-20-245/7540

Web: www.djbadgirls.hu

A srácokat aligha kéne bemutatni, hiszen az ország legjobb klubjának, a keceli Koronának a rezidensei. A Pat Duff, James Cole és Shabaam alkotta trió nem csupán három dj szövetsége, nem csupán egy márkanév, mely az egyik legismertebb és talán legelismertebb brand a hazai e-zenei palettán, hanem mind a mai napig egy tágabb közösség része, akiket a számtalan együtt megélt buli és az itt képviselt zeneiség köt össze. Kecel, az akasztói Stadler bár, a kecskeméti Víztorony, vagy a Club 69, a megszámlálhatatlan open air partik, vagy éppen a szegedi Retro Club, ma már mind-mind legendák generációk szemében. A 10. jubileumi év őszén kerül bemutatásra a srácok önálló szerzői albuma és egyben DVD-je, de a nyári időszakban is szerettün volna tisztelegni a régi szabadtéri bulik emlékének. Éppen ezért gondoltuk, hogy a térség egyik legismertebb és legjobb lemezlovasával Stuart-al kiegészülve, csapunk egy órisái szabadtéri mulatságot.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó