Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft
Jelmezben800 Ft

Partyajánló

Diszkótor / farsangi jelmezparádé @ Tűzraktér, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 12.
Helyszín Tűzraktér, Budapest, Hegedű utca 3.
Stílus House, Electro, Tech-house, Techno,
Experimental
Diszkótor / farsangi jelmezparádéA Diszkótor hallatán gondolhatnánk akár a legendás diszkó korszak előtti tisztelgésre, vagy- és ez a valószínűbb- egy kollektív audiovizuális farsangi fejvesztésre is.Tűzraktér, Budapest, Hegedű utca 3.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: zalasound
összes résztvevő megtekintése

Diszkótor / farsangi jelmezparádé @ Tűzraktér, Budapest

A Diszkótor hallatán gondolhatnánk akár a legendás diszkó korszak előtti tisztelgésre, vagy- és ez a valószínűbb- egy kollektív audiovizuális farsangi fejvesztésre is.



  A rendezvény, ami február 12-én kerül megrendezésre öt helyszínen, tucatnyi lemezlovassal, koncerttel, és live-acttel hívogatja a Nagyérdeműt. És hogy még jobban elhúzzuk a mézesmadzagot mindenki orra előtt, mindez egy farsangi maszkabál keretén belül valósul meg a Tűzraktér teljes egészében megvetített terültén.

A titok nyitja, az újhullámos, diszkógömbös nyolcvanas évek. Vagyis a jól megszokottól eltérően a különféle helyszínek nem zenei stílusuk alapján különülnek majd el egymástól, hanem mindegyik alkotóközösség számára a közös motívum a nyolcvanas évek, s e szemüvegen keresztül nézve születnek majd meg az egyéni értelmezések. Lássuk csak, mit is jelent ez a gyakorlatban? A koncertteremben a fő attrakció az Új Látásmód Fúzió nagyzenekaros koncertje. Előtte Placid és Splatter, utána Crimson, Mesterházy, és Gördön new-wave-diszkó-elektro-house-postpunk parafrázisa hallható. A Nehézfiúk helyszínen egy techno partyba csöppenhetünk. Itt Kontrast-Zefyr, Maks, AVI (Tégla+Fnd), R2D2, s az Isu-Dork páros teremt majd sötétebb tónusokat. A kávézóban ennek ellentététével lehet majd szembetalálkozni. Ezt a Random Surprise legénysége (René Mascarpone, Wachter), Swain, és Sinko biztosítja. A kiállító teremben Flowing Geometry kiállítás megnyitóját élvezhetjük Lollipopos aláfestéssel.
A Stress-Sakal duó kiegészül majd a régen hallott Wamzer Marcival. Az első emeleten pediglen, ahogy a szórólapon is áll, zajsajtok érlelődnek. Magyarul hét liveact teszi majd fel az i-re a pontot. Tigrics, Prell, XRC, Full Logic, Frikfisk, Alkemizt, és Thalium.
Mindeme mulatsághoz a vizuált pedig Neon Edge, Full Logic, AVImpulse, Thief, Panda, Tb, s Art-atlan biztosítja. Belépő jelmezben 800 HUF, nélküle 1200 HUF.
Gimnasztika:
-Splatter
-Placid
-Újlátásmódfúzió (nagyzenekari koncert)
-Mesterházy-Gördön
-Crimson

Nehézfiúk:
-Zefyr-Kontrast
-Tégla+FND
-Maks
-R2D2
-Isu-Dork

Szekreter:
-René Mascarpone
-Wachter
-Sinko
-Swain

Lollipop:
-Stress
-Sakal
-Wamzer

Elsö emelet: (7 hazai Live-act)
-Full Logic
-XRC
-Prell
-Tigrics
-Alkemizt
-Thalium
-Friskfisk
-Vicsek Márton diszkó

VJ-k: Avimpulse, Full Logic, Neon Edge, Tb, Thief, Fekete Jé, Panda, Art-atlan
Időpont: 2010. 02. 12. (péntek) 21:00
Helyszín: Tűzraktér (VI. Hegedű utca 3.)

Belépő: jelmezben 800HUF, jelmez nélkül 1200HUF





Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó