Pulzar

Partyajánló

Party Drops @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 3.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus House, Minimal, Electro
Party DropsÚj partysorozat indul februártól szerdánként a Mappa klubban, melynek keretein belül főként az elektronikus vonal dominál a műfaj még kevésbé ismert, de annál ígéretesebb képviselőinek felsorakoztatásával.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Party Drops @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Új partysorozat indul februártól szerdánként a Mappa klubban, melynek keretein belül főként az elektronikus vonal dominál a műfaj még kevésbé ismert, de annál ígéretesebb képviselőinek felsorakoztatásával.

A Party Drops célja, hogy a sorozat hosszú távon működjön, és hogy a jövőben a legjobbaknak minél több lehetőséget tudjon biztosítani, ezzel párhuzamban a közönség igényeinek is eleget téve.
Hogy garantáltan minőségi szórakozásra számíthatunk azt alátámasztja, hogy buliról-bulira már bizonyított produkciókkal is bővül a program, ezzel biztosítva hogy ha 1-1 fellépő valamiért nem hozná a hozzá fűzött reményeket, akkor is mindenképpen jól érezze magát mindenki.

Elbow Room
Dean & Stephan Olbricht,
Spector Man

Megnyugtatásképpen azért hogy lássuk, senki nem árul zsákbamacskát, érdemes felkeresni a fellépőket webes felületeiken, ehhez segítség képpen itt is találtok néhány elérhetőséget:

http:/​/​soundcloud.com/​olbrichtmix
http:/​/​soundcloud.com/​elbow-room
http:/​/​myspace.com/​stephanolbricht
http:/​/​myspace.com/​deanolbricht
http:/​/​myspace.com/​elbowband
http:/​/​myspace.com/​spectorman11

http:/​/​www.mappaclub.hu

pd

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó