Pulzar

Partyajánló

Party Drops @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2010-02-03
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus House, Minimal, Electro
Party DropsÚj partysorozat indul februártól szerdánként a Mappa klubban, melynek keretein belül főként az elektronikus vonal dominál a műfaj még kevésbé ismert, de annál ígéretesebb képviselőinek felsorakoztatásával.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Party Drops @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Új partysorozat indul februártól szerdánként a Mappa klubban, melynek keretein belül főként az elektronikus vonal dominál a műfaj még kevésbé ismert, de annál ígéretesebb képviselőinek felsorakoztatásával.

A Party Drops célja, hogy a sorozat hosszú távon működjön, és hogy a jövőben a legjobbaknak minél több lehetőséget tudjon biztosítani, ezzel párhuzamban a közönség igényeinek is eleget téve.
Hogy garantáltan minőségi szórakozásra számíthatunk azt alátámasztja, hogy buliról-bulira már bizonyított produkciókkal is bővül a program, ezzel biztosítva hogy ha 1-1 fellépő valamiért nem hozná a hozzá fűzött reményeket, akkor is mindenképpen jól érezze magát mindenki.

Elbow Room
Dean & Stephan Olbricht,
Spector Man

Megnyugtatásképpen azért hogy lássuk, senki nem árul zsákbamacskát, érdemes felkeresni a fellépőket webes felületeiken, ehhez segítség képpen itt is találtok néhány elérhetőséget:

http:/​/​soundcloud.com/​olbrichtmix
http:/​/​soundcloud.com/​elbow-room
http:/​/​myspace.com/​stephanolbricht
http:/​/​myspace.com/​deanolbricht
http:/​/​myspace.com/​elbowband
http:/​/​myspace.com/​spectorman11

http:/​/​www.mappaclub.hu

pd

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó