Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Ünnepeljünk együtt! Kilenc éves a Soundhead.hu @ Grand Hotel

Fellépők
Dátum 2009. november 20.
Helyszín Grand Hotel, Budapest
Stílus Tech-house, House
Ünnepeljünk együtt! Kilenc éves a Soundhead.huÍzlelgetjük, morzsolgatjuk, még talán könnyen ki is mondjuk. Ám gondoljunk bele, mit is jelent számunkra ez a kilenc év? Megannyi változást és megújulást. Emlékszel, amikor először kattintottál az oldalra?Grand Hotel
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: curtisj bambi46
összes résztvevő megtekintése

Ünnepeljünk együtt! Kilenc éves a Soundhead.hu @ Grand Hotel

Ízlelgetjük, morzsolgatjuk, még talán könnyen ki is mondjuk. Ám gondoljunk bele, mit is jelent számunkra ez a kilenc év? Megannyi változást és megújulást. Emlékszel, amikor először kattintottál az oldalra?

 Amikor először regisztráltál a fórumon? És mikor hozzá mertél végre szólni? Aztán jött az első buli. Arcot öltöttek a nevek és te érezted, hogy megtaláltad a helyed. Vajon hány éve lesed már a szürke hétköznapokon a hétvégi színes képeket, és széles vigyorral az arcodon fedezed fel az ismerősöket és saját magadat? Vajon hány éve döntöd el a programajánlóink alapján, hogy hol töltöd a hétvégét? Olvasod az interjúinkat, meghallgatod a feltöltött zenéket és bejelölöd az aktuális szavazás rád legjobban illő válaszát? Lelkiismeretesen töltöd ki évről évre a Soundhead Best Of kérdőívét? És a fórum? Osztod az észt vagy csendes megfigyelő vagy? Részese vagy?
Bármi is a válaszod, egy biztos: a kötődés. 9 év. Gondolj bele, mennyi minden történt veled ezalatt. Mennyiben változott a zenei ízlésed, mennyi új partiarc lett az ismerősöd, mennyi buliban voltál. Döngetted a házat a Psystem Error gyárépületében, de mára már egy hangulatos kis klubban érzed a legjobban magad? Gondolj bele, mennyit változtunk mi. Többször öltött új ruhát a főoldalunk és te mindannyiszor fájó szivvel váltál meg a régitől, hogy aztán az új is a szívedhez nőjjön. Érzések, élmények, kalandok, bulik.
Ünnepeljük az elmúlt 9 évet és ünnepeljük az elkövetkező kilencet. Tarts velünk te is 2009.11.20-án, hogy egy fergeteges parti keretein belül megmutassuk, hogy pörgeti az igazi bulis arc! Szóljon a heppi börsztdéj és dübörögjön a háááááz!

Soundhead & StayFly pres. SOUNDHEAD 9. Birthday Bash

DJ's:
COYOTE (Deadcode)
YVEL & TRISTAN (Foundation Records)
JUNKIE & HAWKY (Deadcode / Secretfusion)
BETA & ANDRE (Hairy)
ROOFIO & GABBAH (StayFly)

Belépő:
Lányoknak: 1000HUF
Fiúknak: 1500HUF

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó