Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
23 óráig1 000 Ft

Partyajánló

Concord Dawn @ Club Cool, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 10.
Helyszín Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.
Stílus Drum and Bass
Concord DawnAz új-zélandi Matt Harvey és Evan Short még középiskolásként ismerték egymást, később mindketten hangmérnöknek tanultak, így adódott a közös producerkedés ötlete.Club Cool, Budapest, 1062 Teréz Krt. 55.

Concord Dawn @ Club Cool, Budapest

Az új-zélandi Matt Harvey és Evan Short még középiskolásként ismerték egymást, később mindketten hangmérnöknek tanultak, így adódott a közös producerkedés ötlete.

Concord Dawn néven csináltak két nagylemezt, egyet 2000-ben, majd egyet 2002-ben Disturbance címen. Utóbbi két díjat is hozott nekik, a Bnet Awardson legjobb elektronikus kiadvány és legjobb független nagylemez kategóriákban nyert.

A 2002-es Winter Music Conference-en többen felfigyeltek a 'Morning Light' című felvételükre, amely több DJ-nek is nyitószáma lett. A szám Timeless-en jelent meg, továbbá Klute is lecsapott rájuk, de azóta végigjárták a Renegade Hardware-től, a Freak-en át, a Hospital-ig szinte az összes jó nevű kiadót, a Metalheadz-ig bezárólag.

A páros még 2003-ban összerakta az Uprising nagylemezt, biztosan mindenki emlékszik még a punkosan vaduló 'Don't Tell Me'-re, vagy a Slayer riffet kölcsönvevő 'Raining Blood'-ra.

Azóta a Concord Dawn már megmutatta egy másik, érettebb oldalát is. A zúzós zenék mellett elkészült D-Bridge közreműködésével a Labyrinth és a Hospital-on megjelent 'You Don't Have To Run'.

A Concord Dawn sikere az évtized vége fele is ugyanolyan töretlen, a diszkográfia azóta a saját néven jegyzett szerzemények mellett Chris.su, Gridlok, State of Mind vagy Bulletproof közösködésekkel gazdagodott.

Bladerunnaz pres. Concord Dawn

2009. október 10., szombat

Club Cool (VI. ker. Teréz krt. 55 - a Nyugati Pályaudvar mellett)

 

Belépő: 1000 HUF 23 óráig, utána 1500 HUF

 

Line up

Concord Dawn (Uprising - NZ) (Uprising, Timeless, Renegade Hardware)

SKC (Commercial Suicide)

Munk (Renegade Hardware)

L.A.S. (Microforms)

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó